6,2 d vent. jousien vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 13.3.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käynti sekoaa kierroksia annettaessa ja toisen puolen putkesta savustaa joten epäilen jousia? Onko muita ehdotuksia/neuvoja miten suoriutua remontista. Kats. edessä...
    Auto -93 Van 200 tkm ajettu
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eipä välttämättä venat sekoa, koska eikös noissa ole kierroksenrajoitin joka saa aikaan tollasen ilmiön jos painaa pedaalin pohjaan!??

    P.S. Älkää antako kats. inssien huudattaa 6,2 DSL konetta päästömittauksissa; turbiini saattaapi mennä rikki, pistehitsit irtoilla! Onko kokemuksia kellään??
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onhan juttuja. Eikö ole parempi jättää vastaamatta, jos ei aiheesta mitään tajua.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jaa, eikö tuossa vastauksessa ole kuitenkin jotain perää, itsekin olen kuullut jostain että 6,2 motti käyttäytyis noin jos kaasun polkee pohjaan, joku kiekkarajoitin kai siellä on?
    Asiantuntijat vastatkaa!
     

Kerro tästä muillekin!