6,2D alipaine ym. letkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wili, 1.3.2002.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Onko tietoa, mikä merkitys on polttoainesuodattimen jalustasta ilmanputsarin kopan sisään menevällä letkulla ? Onko ko. letku tullut kiinni EGR-venttiiliin vai onko se vain huohotinletku. Omassani pakokaasukierrätys on tulpattu ja venttiiliin ei tule mitään letkua, ko. suodattimelta tuleva letku päättyy putsarin kopan sisään.
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Kysäiseppäs neuvoa Kauno Koskinen Oy:stä Hartolassa, rakentelevat siellä 6.2 ja 6.5 dieseleitä. Osaavat varmasti auttaa.
     
  3. naapukka

    naapukka 1st gear

    Suodattimen jalustassa on ulostulo ilmausta varten eikä siinä tartte olla letkua ollenkaan. Ilmeisesti kun egr on poistettu käytöstä on vapaaksi jäänyt letku vaan tökätty jalustaan kun se on siinä sopivasti hollilla . . .
     

Kerro tästä muillekin!