-60:n Cadin lämpömittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kalikali, 12.11.2003.

  1. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Tilttasi tuo lämpömittari.
    Koska kyseessä on sähkömagneettinen mittari, sain paikallistettua vian maaton puoleiseen käämitykseen. Nyt nousikin tie pystyyn.
    Tietääköhän kukaan mittarikorjaamoa, mikä pystyisi hoitelemaan homman?
    Kuulin, että Kelloseppien työhuone korjaisi (FHRA:n sivuilla jäseneduissa), mutta soittaessa kieltäityivät.
    -92:ssa V8:ssa oli Vaaran ja Vilon autoesittelyn (Mercury -60 ja pari HD:a, 56 ja 61) yhteydessä maininta, että heillä on mittarikorjaamo Hakaniemen rannassa. Vieläköhän pulju pyörii jossainpäin?
    Laittaisin mieluusti alkuperäisen mittarin takaisin, kuin jonkin muun auton tai tarvikemittarin. Tietysti jos jollain on myynnissä toimiva 60:n mittari, niin kauppaamaan vaan tännepäin.
     
  2. Cadirock

    Cadirock 1st gear

    Kirjoitin CCoF:n
     
  3. Kalikali

    Kalikali Gearhead

Kerro tästä muillekin!