605 ohjaustehostimen liittimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja JJu, 7.7.2009.

  1. JJu

    JJu 1st gear

    Mistä näitä liittimiä sais tai kuka näitä esim. pirkanmaan alueella tekisi? Tai ihan sama mistä sais, kunhan nyt edes sais...


    [​IMG]
     
  2. sibe70

    sibe70 Gearhead

    näyttäs äkkiseltään samanlaisilta kun ilmastointiliittimet,Vois olla meidän työmaalla samanlaisia.
    tule ens viikolla käymään niin katotaan,loma loppuu ikävä kyllä :cry:
    Tampereen autokylmä auttaa. :lol:
     
  3. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Onnistuu myös niin, että otat nuo putket kierremalliksi hydrauliikkaliikkeeseen mukaan ja niiden perusteella voi tehdä siihen sopivat letkut ja valita mahdolliset välinipat(jos et välttämättä halua niiden olevan putkesta).
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hansen Racing:n jälleenmyyjältä ainakin saa irtopäitä, niiden kataloogissa on malleja. Us-parts ? en tiedä saako niiltä.
    Itse käytin omassa 605 projektissa noi alkuperäiset tumpit niihin hopealla juottaen väliholkin kanssa sopivan hydrauliletkun letkukarat, ja niihin sit paikallisessa letkut puristus holkein. Tai ostat valmiiksi sopivat letkut. Kataloogeissa paljon malleja mistä valita. Voi ostaa myös valmiin letkun ja leikata letkun veke ja puristuttaa uuden passelin letkun väliin.
     
  5. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Teetin joskus vastaavan homman Tamhydrossa, nykyään Polarteknik
     

Kerro tästä muillekin!