-62 cadillac hydramatic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 12.1.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    -62 vuoden cadillac ja siinä hydramatic loota ja nyt kysyisin että onko kyseisen vuosimallin lootassa pestävä suodatin?. kahteen varaosaliikkeeseen soitin,ja toisen mukaan on ja toisen taas ei.
     
  2. CDV62

    CDV62 Gearhead

    Ainakin -61-63 on ollut vaihdettava suodatin. se on suhteellisen sikamaisen hintainen. Soita Pekka Nätkinille, ostin itse sieltä adapterin jolla saa korvattua orkkiksen mopen oliko se nyt vanhanmallisella 727:sen suotimella vai millä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: CDV62 2004-01-12 23:09 ]</font>
     
  3. wessu73

    wessu73 Gearhead

    jops. taitaa olla vähä semmonen asia että täytyy kurkata että millanen suodatin siä on. jollaki oli taas -61 pestävä,joten siä sit voi varmaan olla kumpi vaan. jos vaihettava niin sellanen adapteri ei ois paha, ku sen suodattimen hinta oli vähä kallis n.180€.
     

Kerro tästä muillekin!