64 Mopariin ovilukot, uudet tai käytetyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Kartsa67, 8.12.2013.

 1. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Terve,

  Nippelit.fi saitilla ei näyttänyt olevan sopivan profiilin omaavia eikä viittis alkaa oviin kaivertamaan uutta reikää. Minulla on yhdet parit uusia lukkoja, mutta niiden profiili eroaa tuosta alkuperäisestä melkoisesti, niin katotaan löytyisikö sopivat täältä kautta.

  Joten jos jollain sattuisi olemaan nurkissa sopivat käytetyt tai tietoa mistä noita kannattaisi alkaa kyselemään niin vinkkejä vaan tänne. Ebayn kautta varmaan löytyisi, mutta kokeillaan nyt kotimainen tarjota ensiksi.

  Mittoja: leveys 16mm, kapeamman kannakkeen leveys 12mm, korkeus 10mm ja itse lukkopesä 26mm.

  http://aijaa.com/0yBwfm

  http://aijaa.com/6JXc3w

  http://aijaa.com/rpXJ5d

  http://aijaa.com/BOXqbr
   
 2. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Case close! Autolukko ja avainhuolto Tuusulasta korjasi lukot ja teki uudet avaimet. Hinta, sanoisinko erittäin edullinen. Tämä vinkiksi jos jollain muulla tarvetta elvyttää olemassa olevia lukkoja.
   
 3. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  OK tämä oli hyvä tieto. Mullakin pari ovia joissa lukot kiinni...
  Täytynee napsaista irti...
  Jos kehtaat niin tuuppaa nyt YV:llä hinta haarukkaa.
   

Kerro tästä muillekin!