-66 fairlane stw eteen levyjarrut?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja petke, 31.7.2009.

  1. petke

    petke 1st gear

    - vinkkiä miten ja mistä levyjarrut (edullisesti...) -66 Fairlaneen? Valmiita settejä on tarjolla, mutta niissä mainitaan kutos/kasi koneella olevien autojen erilaiset olka-akselit? Epäilys että jostain vastaavanikäisestä? fordista voisi käydä orggis levyjarrusetti, mutta tietoa kaivataan, ford tuntemus on nolla. Ja saa soittaakin, 0400-751036, Jani.
    ps. -en ole ostanut moista laitetta, mutta en uskalla enää olla selvinpäin kyydissä...
     
  2. Futurage

    Futurage Gearhead

    Luulisin että 67-70 Mustangin satsi käy. Samoin käy 66-71 Fairlane / Torino satsi.Myös luonnollisesti Mercury Cougar 67-70 ja Montego 66-71 käy.
     

Kerro tästä muillekin!