´67 Belvedere stw

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Dropper, 7.10.2004.

  1. Dropper

    Dropper 1st gear

    Haltuuni kulkeutui ´67 plymouth belvedere 4d stw. Auto on seissyt reilut 10 vuotta, aikaisemmin ollut ilm. jossain Tampereen suunnalla. V8-magazinessa on kuulemma kuva kyseisestä autosta kiihdytyskisoissa joskus 80 - 90 lukujen vaihteessa.
    Väriltään auto on alunperin ollut punainen, ostaessani kermanvärinen.
    Tekniikaltaan plymouth on alunperin ollut suoran kuutosen, nykyisin 273 liikuttama. Vaihteisto 3-lovinen manuaali. Autoa ei ole muutoskatsastettu kasille.
    Kori on nyt suhteellisessa kunnossa, ruostevaurioita on, mutta ei haitanne konttorille menoa. Tekniikkaa olen kokeillut: kone pyörii ja lähti käyntiin pienen johtojen uusimisen jälkeen.
    Nyt kiinnostaa tämän kyseisen plymouthin historia. Onkohan näitä suomessa minkä verran? Valmistus määrä on suhteellisen pieni (n.3800) enkä ole aiemmin nähnyt kyseisen vuosimallin farmaria lakeuksillamme liikkuvan. Auto löytyi Kemijärven liepeiltä.
     
  2. 67

    67 1st gear

    no mulla ainakin tallissa pötköttelee tollanen bevedere.musta ja 318/727 tekniikalla,tosin tekniikka on irti.pari muutakin olen nähnyt liikkeellä,oranssin?ja punaisen.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ja ainakin yks mattavihree 440 raaseri palo 15+ vuotta sitten.
     
  4. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Turun suunnalla vaikuttaa 2 kpl 67 belvedere II farmia. Valmistusmäärään nähden niitä on eksynyt suomeen runsaasti.
     
  5. jotu63

    jotu63 Gearhead

    Joo mua kiinnostais tollanen jos vain jollain olis myynnissä.
     
  6. isohkolohko

    isohkolohko 1st gear

    farkku

    Ettei vaan olis Pirttisen vanha stock farkku? Se ajo ainaki vaalella 67 farkku belvellä noihin aikoihin ja siinä oli 273.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Myytävänä on kyllä, kunhan hinnasta sovitaan :lol: Tai jos löytyy joku mieleinen vaihdokki.
     
  8. Dropper

    Dropper 1st gear

    Niin ei onnistunut kirjautuminen aiemmin, mutta kunhan auto on valmis ja katsastettu niin mahdollinen myynti tai vaihto tulee kysymykseen. Vaihdossa kelpuutetaan vain vanhempaa kalustoa...
     
  9. Karppa84

    Karppa84 1st gear

    Mistä sais papruja (korin mittoja yms.) kys. autoon (belve -66). Kyselin Aro-Yhtymältä, oli muuten avulias kaveri, mutta siellä ei ollu enää noin vanhoihin autoihin(!). Ois tarvetta kun auto olisi ns. laikka-avo ja olisi tarkoitus saada se kilpiin kun entiseltä omistajalta loppunut aika (vai eikö saanut papereita enää mistään :)

    Kiitos jos joku osaisi auttaa
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mitä papereita? Jos jotain maahantuojan todistuksia meinaat, niin Plymouthin maahantuojana toimi Berner OY, eikä niitä papereita ole tallessa. Jos taas jotain muuta, niin aika paljon tietoja löytyy tehtaan korjausoppaista.
     
  11. valsu67

    valsu67 1st gear

    no kyllä vuosi sitten saatiin vielä paprut 65 furyn ja valiantin avo muutokseen...

    Eikä mitään mittoja tarvittu,ainoastaan todisteet et niitä on ollut avona,ja että mitä eroja on ollut alustan osalta...ja leimat paukku helposti

    ja arolta siis
     

Kerro tästä muillekin!