69 yorkeriin oven lasi... mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja kille77, 4.5.2008.

  1. kille77

    kille77 Gearhead

    eli tarvis löytää kuskin oven lasi 4d 69 yorkeriin mut tuntuu olevan hankalaa... ebay yms. selailtu mut ei vaan löydy. :(
     
  2. Hunni!

    Hunni! 1st gear

    Kannattais varmaan kokeilla Auto-Kultaa Helsingissä. Sieltä mä kävin hakemassa omaan c-bodyyn kuskin ikkunan ja niillä on sekalainen valikoima käytettyjä ikkunoita myynnissä.
     
  3. kille77

    kille77 Gearhead

    pitääpä soitella huomenna tonne 8)
     
  4. kille77

    kille77 Gearhead

    eipä löytyny auto-kullastakaan... vaikeeks menee... :mad:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Lasi on varmaan sama myös rinnakkaismalleissa, eli muissa C-korisissa, mahdollisesti jopa vielä vuoden '70 malleissa on sama kuin '69:ssä. Jos toi tieto helpottaa. Tolppamallihan toi lie, ja tuuletusikkunalla?
     
  6. kille77

    kille77 Gearhead

    joo tuuletus ikkunalla on ja tolppamalli.
     
  7. harri60

    harri60 Gearhead

  8. kille77

    kille77 Gearhead

    koitettu on kuttilakin. ei kuulema ollu muottia lasiin... :eek: oiskohan ruotsissa mitää purkaamoo tms... mistä vois löytää??? tullu jo ostettua parikin "käyvää" lasia toinen oli vissii sport furyn lasi ja toinen mallia tuuletusikkunaton... :poff:
     
  9. Elevator

    Elevator 1st gear

  10. kille77

    kille77 Gearhead

    ok. 8)
     
  11. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Englannilla pärjää täälläkin jos ei toinen kotimainen luonnistu
    http://www.bildelarosby.se/
    Tosin heidän hakukone ei löytänyt kyseistä ikkunaaa noin vanhaan autoon. Ihmekös tuo kun myyvät '83 ja vanhempien laseja 11 € kpl.... Ei em. tiedostossa kaikkia osia ole, eli kysymällä selviää. Osbystä tuli '69 Furyn takavalot 6 vuotta sitten.
     
  12. kille77

    kille77 Gearhead

    lasi löytyi. iso kiitos porvoon suunnalle 8)
     

Kerro tästä muillekin!