7 mm kuusiokoloavain/pala - mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Arto65FB, 17.1.2007.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mistäs tuollaisia olette löytäneet? Kaikki palasarjat ym. hyppää juuri tuon koon yli vaikka ties missä autossa esim. jarrusatuloissa käytetään tuota kokoa.
     
  2. Wäiski

    Wäiski Gearhead

  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    No jo on, justiinsa tota bilistä kaivoin, enkä löytänyt, puusilmä. Tattista vaan. Käynpä tossa keskustassa käydessäni olhsonnin ikeassa, josko sieltä löytyisi myös.
     
  4. Ansis

    Ansis 1st gear

    Honkkarista hain. Työkalupalvelustakin saa laadukkaamman vain vähän kalliimmalla.
     
  5. Biltema... :D
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Honkkari :poff: :poff:
     
  7. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Olen joskus biltemasta :oops: ostanut tuuma-mittaisen kuusiokolo-sarjan... Toistaiseksi on sekin kestänyt.
    Muutamia kokoja paikkoihin joihin ei ole tuollaisilla linkkari-tyyppisillä ei pääse tai on kestävyys epäilyttänyt olen viilannut (smirgelöinyt) isommista millisistä avaimista sopivia.
     
  8. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Tuli muuten Honkkarin yhdeltä tutulta myyjältä hyvä vinkki. Mutta sain kuitenkin samalla kadulla asuvalta noin 4-6 lähimmältä Musse-naapurilta.

    Lähti satulat, nyt sitten ihmettelen millä lähtee vanhat levyt irti navasta. Eli jonkunlainen poltin lämmitykseen täytyis vihdoin hommata, samassa koslassa myös takarummut umpikiinni. Ja kaikissa muissakin koslissa yleensä kaikki hyvällä ferrooksidilla kiinni.
     
  9. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Jottei homma suinkaan sujuisi, niin

    Olisihan se tietysti epäloogista, että tuollaisen vähän harvinaisemman kuusiokolopultin kierrepää olisi esim. M8. Niinpä, foordi on laittanut M9/1.25 jengan. Arvaatte varmaan, että tollaisia taas löytyy joka kierretyökalusarjasta. :mad: Arvaatte varmaan myös, miksi tollainenkin tiedonjyvä tuli löydettyä, just, eli yhdestä pultista meni jenga huonoksi, kun laitoin sitä takaisin, rikkoi valusta jengaa. Ostin M9 tapin, mutta pakka oli aika suolaisen hintainen, niin koitan hioa sen huonon osan pois ja odotella, että löydän käytetyn pultin.
     
  10. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Laita 3/8,se on vain puoli milliä paksumpi,no vaatii tietty tapin.Tai M10
     
  11. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    tai helicoili, mutta itekkin kyllä vetäisin m10 kierteen.
     
  12. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    No väliaikaisesti vain, eli sunnuntaina pikkulaikalla vetelin tuosta liukupultista kierteen huonon alun matalaksi kun piti päästä maanantai aamusta ajoon. Pistin pultit ristiin, eli lyhennetyn kierteen pultti ehjään reikään ja päinvastoin. Haetaan sitten uudet tai vähän käytetyt ehjät kohta.
     

Kerro tästä muillekin!