-70 Dusterin rattiputken sähköt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jampe_, 22.1.2010.

 1. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  Onko joku mahdollisesti tutkaillut tuollaisen Dusterin sähköjä senverran, että tietäisi mitä mikäkin väri mahtaa tehdä ja mitkä ovat yhteydessä toisiinsa tuolla rattiputkessa, eli virtalukko ja vilkunviiksi.

  Löysin kyllä sähkökuvat Mymopar.comista:
  http://www.mymopar.com/downloads/1970/7 ... usterB.JPG

  Mutta hieman epäselvät mielestäni tuolta kohdalta.

  Omassa rojektissa kun on joku tehnyt "hieman" omanlaisia sähköjään niin olisi mukava saada näihin jotain tolkkua. :mad:
   
 2. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  nuot on rattiputken johtoja jotka tulee virtalukolta ja vilkun viikseltä, siinä välissä nuo lattaliittimet. Eli suht keskellä kuvaa...

  Siinä meneekin sitten aikaa jos rupee täs joka värin selvittään mutta esim. punaista pitkin tulee flasherilta "virrat" vilkun viikselle ja tumman vihreä sitten on vasen takavilkku.
   

Kerro tästä muillekin!