-73 Chrysler Town&Country

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Vielä on ollut hangattavaa pikkuosissa ja isommissakin. Vieläkin jäi yhden panelin hiekkapuhallus kesken kun vesisade yllätti. Takapenkkien rungot piti pultata reikäraudalla nosturiin kiinni maalauksen ajaksi, painavat ihan kohtuudella o_O Sisäpuolen katosta ajelin epäkeskolla ja 80 paperilla ja sudin epoksin sinnekin. Muutama osa vielä maalattavana ruskealla ennen kuin pääsee liimaileen äänieristeitä ja kasaamaan. Äänieristeeksi laitan pellille stp mattoa, mutta mitä siihen päälle laittaisi?

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    isalmela, palontie ja NorthElite tykkäävät tästä.
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    HYVÄ HYVÄ!!
    Perhefarkku etenee!!

    Waldon ja Polaran sisäkattoon asensin Motonetin tällaista tuotetta:

    https://www.motonet.fi/fi/tuote/606021/Aanieriste-1cm-mattamusta

    Helppo työstää ja pysyy kiinni. Ja samalla kaavalla putsasin ja maalasin sisäkatot molemmista.

    Lattiaan tuuppasin Waldoon bitumimattoa. Lämmöllä helppo muokata ja hyvin tarttui. En ihan vakuuttunut siitä eristämiskyvystä. Nyt kokeilisin jotain muuta.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Bitumimattoa oon laittanut moneen autoon aikaisemmin, nyt oon ruvennut laittaan tuota butyylimattoa. Vaikka se on puolta ohuempaa niin kehuvat ainakin paremmaksi vaimennusteholtaan. Siihen päälle tekisi mieli laittaa vielä jotain muuta, tuo motonetin matto on varmaan ihan ok, neliöhintaa vaan tulee jonkin verran. Ja neliöitähän riittää jos jokapaikkaan laittaa :D

    Ruskeat olis nyt maalattu, lukuunottamatta takaluukun paneelia minkä hiekkapuhallus jäi eilen vesisateessa kesken. No sen kerkiää maalata millon vaan, ei estä minkään muun tekemistä.
    Vaihdoin kesällä Valianttiin 3,23 lukkomurikan tilalle 3,91 murikan. Coronet-65 kanssa vähän tarkisteltiin ja vaihdettiin uus pinionin stefa 3,23 murikkaan. Nyt pitäisi vielä vähän putsailla ja maalata murikka ja laittaa se tähän avoimen 3,23 tilalle.

    [​IMG] [​IMG]
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tämmönen murikka piti pudottaa katosta alas ennen maalausta. Pitääköhän tuolle nyt jotain tehä että kestää nykyajan aineita? Vai pelkkä putsputs ja paikalleen?

    [​IMG]
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ei oikeen hommat taas etene, muuten kun olisi joutanut talliin niin sitten joutuu kinkkasemaan kun on polvet pskana. Ei oikeen viitti mennä konttaamaan auton sisälle. Äänieristeeksi tilasin 10 neliön rullan dodo mat merkkistä mattoa iipeistä, neliöhintaa jäi reilu kymppi. Jospa tuo nyt asiaansa ajaisi. Talven aikana sama homma Satelliteenkin tulossa, jos tuosta jäisi vähän siihenkin.
     
  6. isalmela

    isalmela Gearhead

    Tsemppiä vaan tähän hienoon projektiin, konttaamishalutkin palaavat ku tulehdukset helpottaa :)
     
    MJF tykkää tästä.
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Jossain kohti alkoi maali käymään vähiin niin maalasin osia vain toiselta puolen. Maalasin sitten väärältä puolen. Perhana.

    [​IMG]
     
    Pas(i)kiainen tykkää tästä.
  8. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pskat tosta pikku mokasta... jos ikinä ei tee mitään ei mitään tapahdukaan . Etteenpäin!:cool:
     
    isalmela tykkää tästä.
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Maalasin ne jo uusiksi, hain sitä maalia lisää jo aikaisemmin silloin kun loppui kesken :) Vähän pääsee jo ruuvaileen osia peräkonttiin, stp-butyylimattoa vaan joka kalikkaan missä on vähänkään enemmän suoraa pintaa.

    [​IMG] [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Vähän liimailtu lisää, kattoon ja takapyöränkoteloihin meni ~4,5 neliötä stp:tä.

    [​IMG]

    [​IMG] [​IMG]
     
    isalmela ja Herje tykkäävät tästä.
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    On muuten mahtava kuvakulma tuossa katon kuvassa! Näkee hienosti kuinka pitkä katto on. Kapenee kohti horisonttia..
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eipä oo taas joutanut harrastamaan tallissa, käyttöautoremonttia vaan eikä sillekään näy loppua :mad: Välillä piti taas ottaa farmari talliin ja liimailla lisää eristeitä. Dodo mattia toiseksi kerrokseksi kattoon, ihan asialliselle värkille vaikuttaisi. Eipä enää kaiu kattopelti kun koputtelee :) Varapyöräkoteloon meni samaa sentin vahvuista eristemattoa millä vuorasin Valiantinkin. Lattioihin meni kanssa jo muutama levy STP:tä, vielä tarttee "jokunen" liimata :D

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Perämurikka vaihtui joku viikko sitten lukolliseen, välitys pysyi toistaiseksi samana 3,23. Siihenkin tuli vähän valuraudanharmaata väriä pintaan. Tuo murikka on Valiantista, tulkittiin että 65 vuosimallin C-bodystä lähtöjään. Mikä lie nyyjorkkeri joutunut osienluovuttajaksi.

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. isalmela

    isalmela Gearhead

    Tulee hiljainen ja mukava peli
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    No se olis tavotteenakin :) Ihmeen hiljasia nää kyllä on siihen nähen minkä verran äänieristeitä on tehtaalla laitettu. Paljaita suoria peltipintoja on paljon.
     
  15. Bukero

    Bukero Gearhead

    paksuhko pelti ei resonoi kuten nykykiuluissa
     
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Hups oho, käyttöaudia olis pitänyt taas rapata mutta liimailinkin lisää äänieristeitä ja kasasin muutaman pellin peräkonttiin. Äänieristys olis takaapäin alotettuna takapenkin alle asti aikalailla valmis. Takatilan maton pesua ja kaijutinjohtoja vaille niin sais kasata loputkin takaosastoon. Vielä ohjaamon lattia eristämättä, mutta sehän onkin jo melkeen suoraa pintaa.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
  17. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Selkeästi oikeat painopisteet projekteissa. Sitä "Olympia Ifaa" joutaa myöhemminkin viksaamaan. Rysy kadulle!!!
     
  18. MJF

    MJF Double Gearhead

    Niinpä, Audissa on vielä yli viikko ajoaikaa katsastukseen, mutta Chryslerin olisi saanut jo eilen käydä katsastamassa "seuraavalle vuodelle" :D
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Käyttiksiä tuli rapattua pikapikaa, pääsi tyytyväisenä jatkaan tämän parissa. Seuraavaksi ohjelmassa olisi ohjaamon lattia ja stp:n liimaus. Ekana kuitenkin lattian imurointi ja mitäs vattua, maalit lähtee imurilla :eek: Vähän paineilmaa perään niin tuloksena on muutama kämmenen kokoinen ja useita pienempiä laikkuja kirkkaalla pellillä. On uutta ja vanhaa peltiä. Kaipa sinne on jäänyt jotain epäpuhtauksia, ei nyt muutakaan tule mieleen. Samalla maalilla on kuitenkin maalattu kaikki irto-osatkin, kai noistakin olisi maalit irronnut hiontavaiheessa jos olisi ollut irrotakseen.

    [​IMG]
     
  20. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tinneri putsaa pinnat ja sekoittaa pään.
    Oli etvaksen sekava olo kun putsasin muinoin Waldon pohjan rasvamontussa. Jäi auto silloisen tallin pihaan ja kävelin kotiin...
     

Kerro tästä muillekin!