-80 luvun auton tuunaus..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja chevy76, 9.11.2009.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Aika hyvin täräytetty..Mitä elementtejä käytit..Veikkaisin 15" subia..

    Mulle näillä näkymin tulee Hertxin kamat..2 x HX300D elementit ja Autostudion T2 2kw pääte..Mulla on jo kaksi 60Ah hyyteloakkua..Meinasin lisätä vielä pari kondensaattoria, vaikka toinen akku onkin vahvareiden vieressä..
     
  2. chevy76

    chevy76 1st gear

  3. pienipile

    pienipile 1st gear

    Muistui mieleeni,että eikös ennen ollu autoon sellasia imukupilla kiinnitettäviä pieniä joulukuusia,jonka valoille sai virran tupakansytkäriltä...?saakohan sellasia enää mistään?
    Olis mun mielestä aika kasaria.. :D
     
  4. menu*

    menu* Gearhead

    Teiniauto-look on liian ilmeistä tuohon musahommaan, tee autosta mielummin sleeperi: Eli vakio DX niin siistinä kuin sen saat, orggis vanteet 155 renkailla, kuraläpät ym.

    Tuunaukset vain isoisävarusteilla: Puukuula istuin, punasulkakeräystarra vuodelta xx, kojelaudassa elohopea lämpömittari, takaikkunalle sateenvarjo. Yksi pari jotain lisävaloja.

    Maukasta..! 8)
     
  5. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Tai nykytyyliin, auto kliinin siistiksi, sopivasti tonttiin ja jotku hyvännäköiset, oldschool hengiset, sopivasti levittävät vanteet hieman liian kapeilla renkailla, max 15", min 9" leveät. Jos jotain korimuutosta niin japsimallin tuplalamppukeula ja kevyt lokarinkaarien rullaus tai pultattavat kaarilevikkeet.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. chevy76

    chevy76 1st gear

    Rakentelu tyylejä on yhtä monta kuin harrastajiakin..Kun sopivaa -70 luvun aihiota ei löytynyt, niin jalostui mielessä idea rakentaan perinteinen DX, vaikkakin onkin farmari..Joitain kompromisseja on tehtävä jos meinaa kisoissa pärjätä..Tyyli on nyt valittu, vaikkakin saa uusiakin ehdotella.. Komian näköisiä noi pari kliiniä farkkua.. 8)
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Oisin MikkoV:n kanssa samoilla linjoilla. DX oli 80-luvulla vielä kallis peli. Sellasta rakenteli vain menestyvä mies (vaikkapa paperimies). Mieto tontitus, 4-puola 13" alut, yläreunasta tummennettu tuulilasi, takalasin ritilä, feikki ht eli mustat ikkunapokat, Toyota teippisarja helmoihin tai kova juttu vois olla sen aikaisen Toyotan rallivärit. Farkku vähän hankaloittaa, mutta GT-Corollan tms. tehdasspoileria vois silti harkita.
    Noin 80-luvulla nuoruutta viettäneenä, ei kuitenkaan kortillisena sanoisin, että kyllä silloinkin ainakin joillakin oli hyvä maku. Vaikkei kaikki sitä ehkä uskokaan. Että mieti nyt vielä, ennenkuin täytät auton pinkillä karvalla sisä- ja ulkopuolelta.
     
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tämmönen mulla oli hetken aikaa käyttiksenä 2005 8)
    http://kuvablogi.com/nayta/2352527/

    Piti tehdä siitä nimenomaan just oikein kasariteinicorolla, mut myin pois ennenkun sain mielessä pyörineet ideat toteutettua. :lol:
     
  9. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Heh, itellä oli kans vakaa aikomus tehä yks 80-lukunen teinitakaveto kevyeen kasarityyliin, mattamustaksi, lievä etunoja, kromimangelsit, karvanopat, huoraportaat ja kylkiputki. Muuten mahdollisimman kliiniksi, listat, spoilerit ja kaikki ylimääräiset muovikilkkeet vittuun ja uusi etuhelma millisestä pellistä. Valitettavasti meni olosuhteiden pakosta keskeneräisenä myyntiin... :( :odroll:
     
  10. idiot

    idiot Gearhead

    meijjän kylillä ei juuri muita ookkaan, kun nuita elämäntapa_tojota_corolla_teinejä :-------------D
     

Kerro tästä muillekin!