'90 4.3 V6 vauhtipyörä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja '68Hearse, 28.5.2007.

  1. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Rupes askarruttaan tässä kyseisen koneen vauhtipyörän sopivuus 305/350 kasiin jos suunnittelee pitävänsä ton 5v manuaalihämmentimen 4wd pikkikses ja siihen sitten kiinni täysmoottorin? 8)


    ps. kuis nuo tbi-ätylät pelais jos heittää vain pikkusen ruuvatun 305 paikalleen ja tekee adapterin perfomer-imusarjaan kyseiselle käikäleelle?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vauhtipyörä sopii jos uusikin kone on stefaperseellä. 4.3 koneen suuttimet virtaa enemmän kuin 305 koneen etkä tarvii tohon kuin v-åttan jakajan ja joko ruuttaimarin tai sovitepalan jolla läppärunko istahtaa kaasarin tilalle. Ja kasimallin Promm:in tietenkin.
     
  3. the_spy

    the_spy 3rd gear

    onkohan tuo kutvosen vauhtipyörä keveempi ku kasin vastaava?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Molempiin ei ole kuin 2 vaihtoehtoa 153 ja 168 piikkiset ja ne sopii ristiin!
     
  5. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Jaiks!x)

    On se kun tähän aikaan päivää tyhjää päätä askarruttaa pari juttua....... :odroll:
    Elikkäs tasapainotukses ei ole mithään hämärää tai ilmene vaikkas vauhtipyörä tulee pari pyttyä vajaasta motista? Se vain kummastuttaa kun täs ei ny mitään muista tai tierä, että kuis se on siit kiinni vauhtipyörän sopivuus et minkäslaine lohkon takapää stefal vaiko 2-osasel? :-?
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Re: Jaiks!x)

    Pulttijako on erilainen.
     
  7. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    No nees ny selkiyty ja tältä erää kiits informazuunist... 8)
     

Kerro tästä muillekin!