9th Big Wheels 16.-18.7.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 28.4.2010.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  [​IMG]

  PERJANTAI 16.7.2010
  Klo 19:00-21:00 City Sightseeing Cruising & tehtäväajo, lähtö kauppatorilta noin klo 19:30 ja kaupunkikierroksen päätepisteenä ABC Pieksämäki
  Klo 21:00-02:00 Iltabileet: Jani & Jetsetters Wanhoilla Weturitalleilla, K-18, liput 13e

  LAUANTAI 17.7.2010
  Klo 10:00-16:30 Kokoontumisajo Poleenin ja kaupungintalon puistossa, lasten pahviautoverstas, pienoismallinäyttely, elävää musiikkia THE SEATHIEVES (FIN) ja THE RATTLESNAKES (RU), polkuautojen kokoontuminen ym.
  Klo 16:30-17:30 Suuri Cruising-paraati
  Klo 21:00-02:00 Rock'n Roll Party Wanhoilla Weturitalleilla, SUE MORENO (NL), JOHNNY AND THE ROCCOS (UK) & DJ Mr. Brown, K-18, liput 13e

  SUNNUNTAI 18.7.2010
  Klo 12:00 Mini Cooper 1.3i arvonta kauppatorilla
  Klo 13:00 maisemacruisingin lähtö Jäppilään (n 17km), jossa BBQ Run Special, matkaa Jäppilään on 17km.

  Päivän BBQ Menu:
  - Bbq Ribs 21.90e
  - Cajun Chicken Sandwich 14.90e
  - New York Burger 14.90e

  Mikäli haluatte ruokailla, niin ennakkovaraukset suoraan Kievarin isännälle, info@jappilankievari.com tai (015) 610 130 - kannattaa varata ajoissa, ettei jää ilman Savon parhaita amerikanherkkuja!

  BIG WHEELS FACEBOOKISSA http://www.facebook.com/bigwheels.pieksamaki
   
 2. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  Yhtä helvetin kännissä kuin viimekin vuonna lauantaiiltana :D
   
 3. harri60

  harri60 Gearhead

  Mainoksen autolla mahdollisesti taas tullaan :D
   
 4. batgirl

  batgirl 1st gear

  Varmasti paikalla!
   
 5. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Juurikin näin, yksi kesän kohokohdista! 8)
   
 6. apukuski

  apukuski Gearhead

  Lauantai päiväksi paikalle koko perheen voimin.
   
 7. livinki

  livinki 1st gear

  Lauantaiksi olis tarkoitus tulla, vai laittaisko munan perään ja tulis perjantai iltana? Katsotaan lähempänä.
   
 8. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Laitetaanpas tähän vielä tietoa majoitusmahdollisuuksista:

  **************

  Hotelli Savonsolmu
  Toikantie 9
  76100 Pieksämäki
  Puh. (015) 223 50
  Fax (015) 223 5400
  booking@savonsolmu.fi
  http://www.savonsolmu.fi/

  Hotellirakennus sijaitsee aivan Big Wheels -tapahtuma-alueen vieressä, matkaa noin 10 metriä.

  **************

  Hotel Sweet Home
  Torikatu 12
  76100 Pieksämäki
  Puh. 015 611 277, 040 708 1293
  info@hotelsweethome.fi
  http://hotelsweethome.fi/

  Sijaitsee keskustassa, matkaa Big Wheels -tapahtuma-alueelle noin 200 metriä.

  **************

  Jäppilän Kievari
  Kirkkotie 3
  77570 Jäppilä
  Puh. (015) 610 130
  info@jappilankievari.com
  http://www.jappilankievari.com/

  Sijaitsee Jäppilässä noin 17km Pieksämäen keskustasta. Majoitusta lammen rannalla 2h huoneista ylöspäin. Amerikkalaishenkinen ravintola ja sunnuntain BBQ Run Specialin tapahtumapaikka.

  **************

  Lomatrio
  Kangasniementie 18
  76850 Naarajärvi
  Puh. 020 741 5510
  Fax 020 741 5511
  lomatrio@lomatrio-koskelo.com
  http://www.lomatrio-koskelo.com/

  Lomatrion leirintäalue sijaitsee 5 km Pieksämäen kaupungin keskustasta. Kuusi motellihuonetta, joissa 16 vuodepaikkaa sekä 50 sähköistettyä karavaanipaikkaa. Alueella lisäksi kahvila-ravintola (170 paikkaa), vuokrasauna, keittotilat ja uimaranta.

  **************
   
 9. F250

  F250 Gearhead

  Eka kerran jää käymättä :(
   
 10. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Tähän asti Big Wheels on ollut pääsymaksuton tapahtuma ja sen kustannuksia on rahoitettu myymällä alueella Big Wheels Magazine -lehteä ja vuosittain vaihtuvaa osanottajatarraa 5 euron pakettina.

  Myyntitulot ja lehden ilmoitustulot eivät ole kuitenkaan kattaneet tapahtuman kustannuksia kuin osittain ja loput on kaivettu järjestäjien omasta kukkarosta.

  Harrasteautoporukasta 99% on ostanut lehti+tarrapaketin sisääntuloportilta, olikohan viime vuonna noin viisi autokuntaa, jotka jättivät tukipaketin hankkimatta. Yleisön innostus ostaa vitosen pakettia tai pelkkiä lehtiä parin euron kappalehintaan on kuitenkin ollut laimeampaa eikä lehtien myynti ole kasvanut yleisömäärän mukana.

  Taantuma on leikannut sponsorituloja ja tapahtuma on kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin, että viranomaismääräysten täyttäminen vaatii entistä enemmän resursseja. Tämän vuoksi pitkällisen harkinnan jälkeen tänä vuonna Big Wheelsissä on oheisen mainoksen mukaiset pääsymaksut, jotta saamme turvattua tapahtuman jatkumisen ja laadun.

  Harrasteautoilla saapuvilta maksu on autokuntakohtainen ja suuruudeltaan sama 5 euroa mitä aiemmin on peritty vapaaehtoisesti. Maksu sisältää Big Wheels Magazinen ja osanottajatarran sekä pääsyliput kuskille ja kaikille matkustajille. Muutosta ei siis käytännössä ole muuten kuin näiden 4-5 autokunnan osalta, jotka ei aiemmin ole pakettia hankkineet =)

  Yleisöltä pääsymaksu alueelle on aikuisilta 5 euroa ja sekin sisältää Big Wheels Magazine -lehden. Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät edelleen ilmaiseksi tapahtumaan. Maksu voi hieman karsia yleisömäärää, mutta toisaalta ilman sitä ei tapahtuman järjestäminen olisi mahdollista.

  Ainakaan toistaiseksi ei pääsymaksu-uudistus ole herättänyt suurempia vastalauseita.
   
 11. MansenJamppa

  MansenJamppa Gearhead

  No miks, mukava tapahtuma kaikin puolin!
   
 12. dean66

  dean66 Gearhead

  täältä suunnalta vain pelkkää plussaa tälle päätökselle.

  toivottavasti ne muutamat paikalliset puliveivarit saadaan tällä päätöksellä pysymään muualla kuin siinä tapahtuma-alueella. saatan olla suppea, mutta en hyvälläkatso sitä, mitä vuosien kännäys saa ihmismielessä aikaan.

  -a-
   
 13. huapala

  huapala 2nd gear

  on se sääli jos vitosen takia jää menemättä...tietty eri asia jos on joku muu meno tms....
   
 14. F250

  F250 Gearhead

  Isän 70v juhlia ei oo ihan joka vuosi mutta Big Wheels on.
  Tuon lehdykän oon ostanu jokakerta ja ostattanut kyytiläisilläkin.

  Tänä vuonna täytyy antaa jollekin paikalle menijälle vitonen lehden ostoon.
   
 15. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Eihän nyt F250 missään nimessä pääsymaksuun tuolla viitannut. Ei ne menot aina osu kohdalleen, kun kesässä on rajallinen määrä viikonloppuja.
   
 16. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  Kantsii helkutin ajois varata majotus jos meinaa mistää huonetta ( myöhästyttii paril kuukaudel), onnex löyty kuski viime vuonna 5min varoajal takasi jorosiin.
   
 17. 2001

  2001 1st gear

  Hienoa olis paikalle tulla, ja tukea asiaa. pukkaa ilkeesti noi kalajoen kisat samalle ajalle. tiedän kyllä, että suomen kesä on lyhyt. mut oisko mitään mahdolisuuksia heittää sitä ajankohtaa jatkossa esim. viikolla taakse tai eteen.
   
 18. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Kalajoen kisojen päällekkäisyyttä on harmiteltu Fyyrankin kanssa useampana vuonna, mutta ajankohtaa ei pystytä säätämään heinäkuussa suuntaan eikä toiseen, koska silloin päällekkäisyyksiä tulisi vielä enemmän. Kalenteri kun täytyy täsmätä paitsi alan tapahtumien kanssa niin myös paikallisten tapahtumien kanssa ja ranta-alueen, kulttuurikeskuksen ja kaupungintalon varausten kanssa. Viime vuonna asiaa tutkailtiin tarkemmin ja silloin järkeviksi vaihtoehdoiksi jäi tämä heinäkuun viikonloppu tai tapahtuman siirtäminen elokuun lopulle.

  Tänä vuonna onneksi sentään Haapsalun American Beauty Car Show ei osu samalle viikonlopulle. Viime vuonna sekin oli Big Wheelsin kanssa päällekkäin kuten Kalajoen kisatkin ja sitten vielä samaan viikonloppuun osui Brian Setzerin keikkakin. Kesä on tosiaan lyhyt :I
   
 19. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  Samaa ajankohtaa pukkaa jorosten teriskisat ( joka vuos saa väistellä juoksijoita tai pyöriä) :mad:
   
 20. pete78

  pete78 Gearhead

  Itse kannatan ehdottomasti tuota vitosen pääsymaksua, se on kepee hinta...olipa tapahtuma mikä tahansa ja tulen tukemaan "entisenä" pieksämäkeläisenä big wheelssiä.

  Asiasta kanatalouteen...Onko jotain rajotusta mitä kalustoo voi / ilkee ajella ruohikolle big wheelssiin, itselläni kun on kohtuudella laiteltu Chevy Astro ja vois olla kiva perhe retki päräytellä se sinne muiden sekaan...vai onko niin että olis suotavampaa osallistua vain vanhemmalla kalustolla?
   

Kerro tästä muillekin!