a 833 pykälistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Polara, 13.6.2010.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Tuli viikolla hommattua uusi harrastepeli, jossa tekniikkana 318+a 833 manuaali. Auto on seisonut ainakin kolme vuotta ja katsastettukin se on viimeksi neljä vuotta sitten.
    Ajellessa tuli vastaan onkelmia yköseltä kakkoselle vaihtaessa. Normaalisti vaihtamalla ei mene kakkonen päälle. Kolmosen tai nelosen kautta menee, mutta liikkeelle lähtiessä tuo on aika hidas tapa...
    Kakkonen menee kiihdyttäessä päälle silleen, että ykkösellä antaa moottorin hieman jarruttaa ennen kytkimen polkemista ja kakoselle vaihtamista. Onko tuosta synkro paskana, vai onko siinä synkroa alunperinkään.
    Voi tietysti olla vivustossakin, mutta veikkaisin, että liittyy laatikon sisuskaluihin.
    Ainiin, tyhjäkäynnillä ilmeisesti kytkimestä kuuluu kolinaa. Kolina häviää, kun kierroksia nostaa. Polkimessa tuntuu lievää vapinaa.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Aloita sillä vivuston säätöjen tarkastuksella. Huolellista työtä niin ainakin peusasiat kunnossa. Varmista että kytkin irrottaa kunnolla. Sitten kun nämä varmasti ok, laatikko alas ja kurkkaus sisustaan.

    A-833:ssa vain pakki on ilman synkronointia.
     
  3. black label

    black label 1st gear

    Jos peltisarjaa ym putkiston muutoksia, niin kannattaa katsoa ettei kytkimen linkut ota putkiin kiinni. Jos ei ota, niin tärinä tulee joko kierosta vauhtipyörästä, kierosta asetelmasta tai molemmista. brewersperformance.com löytyy noihin himmeleihin kaikki tarvittava
     

Kerro tästä muillekin!