a body pahimmat mätäpaikat???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rokki383, 10.7.2017.

 1. rokki383

  rokki383 Gearhead

  mistä löytyy. mammalle ehken päästään hankkimaan 68-69 dartti. seissyt katoksessa piiiitkääään ja hartaasti, nyt oli jo omistajakin sitä mieltä että joutais myydä. onko mitään piileviä paikkoja noissa kun pikkukoppa ei oo mulle laisinkaan tuttu. hintaakin oli keksitty sen verran että ei viittis neliötolkulla peltejäkään vaihdella
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Keulapään pellit, etusisälokasuojat, alumiinilokarit on pelastanut paljo noista. Lattiat, kontinpohja, takalasin reunat, takahelmat, lokarinkaaret, eturunkoaisojen pohjat painettu tunkilla ruttuun ja lahonneet, vääntösauvojen poikkipalkki. Nuo tulis ainakin mieleen tarkistaa, mitä noita on jonkin verran hitsannut.
   

Kerro tästä muillekin!