Aaargh, JYTISEEE!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja KJii, 3.4.2004.

  1. KJii

    KJii Gearhead

    Häiriökö vai ominaisuus. Dodge ram 318 EFI paukkaa ja lyö tulta putkesta pirun kovaa kun 80 - 100 vauhdista löysää kaasun, eli kun motti rupee jarruttaa. Sytty tarkistettu, OK. Lambda uusi. Missähän vika?
     
  2. retro

    retro Gearhead

    Ominaisuus. :odroll:
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Kyllä se minullakin jytisee ja paukkuu ku nostaa kaasun eikä mullakaan tietääkseen oo mitään vikaa pirssissä.350 kone on.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    no ei todellakaan ole ominaisuus, vaan kyllä siinä joku vika on jos tuollaista tekee.. oletko katsonut vika koodit autostasi? oma Ram Van ei koskaan tuollaista tehnyt.
     
  5. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Ei oo normaalia, eikä varsinkaan ominaisuus...Ehkä kannattas tsekata suhkutussuuttimet, jos sytkäpuoli tuntus olevan kunnossa..
     
  6. KJii

    KJii Gearhead

    Vikakoodi tutkittu ja antoi 55. Elikkä kunnossa pitäs kaiken olla.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: KJii 2004-04-05 14:11 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!