Aah romua!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Bronto, 27.1.2008.

  1. Bronto

    Bronto 3rd gear

    Eikös hinta silloin ole sopiva, kun kysyntä ja tarjonta kohtaa vielä suht sopivaan hintaan? 8)
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kyl jos se ois lähempänä ollu ni ois voinu vaikka hakee.. :rotfl: Kai se täälläki rupiaa jossai vaiheessa parempi puolisko laittelemaa rapuloita rattaisii jos joka v-loppu pitää uutta romua hakee pihan komistukseks. :lol:

    Matka hakemaa jos on päälle 300 km/suunta ni se helposti halvan auton arvo tuplaantuu, sitä ei vaa siinä "halvan" auton huumassa aina muista.. :poff:
     
  3. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Eikös tuota hakemistakin voisi ajatella "harrastamiseksi"...?
    Kyllähän moni ajelee pelkästään katselemaankin kauemmas (jopa sellaisia mitkä ei ole edes myynnissä).
     
  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Jos saapi hyvän kuljettajan ni mikäs niitä on kierrellessä.. :rotfl: Ja ku se katteleminen ei maksa mitää ni se voipi olla vielä ihan hassun hauskaa, mut sit taas jos hakoo romuloita mistä tietää ettei niillä mitää tarvetta oo ni se alkaa olla jo melkei sairautta. :poff: Iha nii pitkälle miulla ei tää "harrastaminen" ( :odroll: ) oo vielä menny.. :lol:
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    mut kun haet ni kohta on joku kysymässä, et myis mulle tota?
    saattaa jäädä muutama euro vielä ylimäärästä :rotfl:
     
  6. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Tuo pitää kyllä paikkansa, varmaa kerkes viikon olla edelline rieska pihassa ku on jo tekniikan menemistä kysytty ja jotai pientä tilpehööriä haettu.. :rotfl: Ostais omat romut mitä ihailla ja purkaa! :poff:
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kävinpä kanssa kattelemassa tuota varaosa ratsua, putkesta oisin tarvinnu sen pätkän sarjoilta yhteen ni sehän oli yhtää reikää. Ei tietysti putkessa huono ominaisuus, mut siinä oli vielä melko reilusti ylimääräsiä reikiä.

    Startille kanssa saattais olla tarvetta, mut nyt ku tarkemmin kattelin sitä autoa, ni EI SITÄ TIETENKÄÄ OLE!! :argue: Näiköhän tuosta autosta tuloo olemaa miulle ikuna mitää hyötyä... :poff:
     
  8. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Hyvä jos sattuisikin noin käymään...
    Itse kun ostan "hyvän" käyttöön, ja usein ei edes kauaa pääse ajamaan...
    Ja sitten kun alkaa harkita kokonaisena mymistä, niin ei ketään kiinnosta (ainakaan lähellekkään sitä hintaa jonka itse on maksanut) edes paljonkin tiputettuun hintaan...
    Usein jopa osien myynti sillä hinnalla jota muut vastaavista pyytää tuntuu mahdottomalta... :(
     
  9. janski85

    janski85 1st gear

    romua

    kylläpä on outoa,kovast koittanu saaha tallia tyhjäks ja kalustoa hukattua,mut kuis kävikään??kalusto lisääntyny ja tallin nurkissa pyörii jos jonki laista 2 ja 4 pyörästä..taas vkl tulos uutta,avo letukka ja stw monaco..kaveritki alkaa vittuil ku pihat täyn "romua" hah,no minkäs teet,se o vähä niiku sanonta että raha kulkeutuu rahan luo,nyt romut "romujen"luo...aarteita noi kaik ovat,varsinkin kun parin vuoden pääst löytää jotain mitä unohtant...en taida olla ainut kenel sama "ongelma" :D :D
     
  10. janski85

    janski85 1st gear

    romua?

    no niihä siin nyt kävi taas..tuli monaco pihaan..ja entine raatovankkuri viellä..onko mite yleinen?useimmat coronettei/fyrylöitä mihi törmänt..360cid ja vm77 pyöreil umpioilla..keula kyl taitaa olla vanhemmasta...raudassa ei ole rahahukassa :D :D :D
     
  11. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Kuusakoskihan on mitä mainioin riisikippo loppusijoituspaikka.
     
  12. Bronto

    Bronto 3rd gear

    Mulla oli joskus -76 Fury Sedan, siis henkilökoppa ja tekniikka oli 318+manuaali. Kyllä tekniikkaosasto on niissä ollut laidasta laitaan. Kaunis korimalli. Täällä tainnut olla lähinnä hautureilla varaa ostella niitä työkäyttöön. Taisivat saada niihin jonkinmoisen verohelpotuksen. Kun myin omani, niin vietiin heti käsistä. On kuulemma nykyään jossakin päin kymenlaaksoa. Paikka taisi olla Valkeala. Väri on viininpunainen ja priimakunnossa (toivottavasti vieläkin). Fanaattiset Mersumiehetkin yllätin kerran kuolaamassa sitä. :rotfl:
     
  13. Bronto

    Bronto 3rd gear

    RaatoAspenin hinta

    Minkälaista hintaa olette pulittaneet raatokuntoisista Aspeneista. Siis ruosteen syömistä, mutta osat suunnilleen vielä tallessa?

    Noin yleensäkin, merkistä riippumatta?
     
  14. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    100€ enintään kilvittömistä
     
  15. Bronto

    Bronto 3rd gear

    Tossa olisi tyrkyllä kaikenlaista. Yksi olisi -64 Vallu, mutta sitä ei taida raaskia purkaa. Jos siitä saisi kaupan syntymään, niin voisi ryhtyä jopa elvytysyritykseen. :-?

    Välillä tulee sellastakin aateltua, että jos on jo vähän harvinaisuudeksi käyvästä kamppeesta kyse, niin parempi laittaa kampe kiertoon, jos näyttää, että ei saa siitä itse valmista. :wc:

    Monesti tuppaa käymään niin, että tulee haukattua liian iso pala jos purkaa heti koko auton osiksi. Jos laittelee yhden osaston kuntoon ja pääsee taas kesällä baanalle, niin ei motivaatio pääse häviämään.
    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  16. janski85

    janski85 1st gear

    aah romua

    imatralla ois käyntikuntonen aspen 80e koko auto.(jos tallella viellä kun oli paalii menossa)jotku kromivanteetki.papereist ei tietoo.mulla ois monaco kaupan jos kiinostaa nettiautossa rek doz-1,tuli charger villitys jospa henkkis kesäks sellasen.näkyy muutamia olleen edullisest kaupan.
     
  17. Bronto

    Bronto 3rd gear

    Rompetorit

    Mitä rompetoria ei kannata tänä kesänä jättää väliin? :eek:
     
  18. Bronto

    Bronto 3rd gear

    Tuli taas tehtyä löytö. :rotfl: Sukkela peräkärry vuosimallia -80. Kilvissä ja kaikki. Hinta oli tyyliin, kun pois haet. :eek: Kustannuksia tietysti tulee rekisteröinnistä omiin nimiin. Hitsaillakin täytyy, mutta se ei rautakouralle ole ongelma. Peräkärryllä on kuitenkin aina käyttöarvo.

    Tarvis jostain kehitellä samaan kärryyn takavaloihin lampunlasit. Voikohan ne olla jenkkityyliin kokopunaiset?
     
  19. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    kesäkuun alusta ei saa enään rahaa kokonaisista autoista,vaan romutustodistuksen tai jonkin alesetelin paikastkin riippuen.vietiin just kaverin kanssa pihalta yks voyagerin koppa ja muuta romua.romumies sanoi että auton täytyy olla "ei-autoksitunnistettava",jotta saa romurautakorvauksen.suurinpiirtein katto irroitettava ja keskeltä katkaistu.määräys tullut brysselistä ja tiukkasävyinen.
     
  20. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Eikö kelpaa kaivinkoneella :poff: runtattukkaan :eek: :eek: :eek: ?
     

Kerro tästä muillekin!