ACS 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RS23V0E, 11.2.2015.

  1. G20

    G20 Gearhead

    Sama täällä! Miksi olla jäsen jonsei ole etuja joilla on ollut käyttöä kun on näyttelyitä/drag race sarjaa kierretty..? :odroll:
     
  2. Karck

    Karck 3rd gear

    No tuon kyllä ymmärtää, kyllä jäsenien minunkin mielestäni pitäisi saada alennusta. Aatelin että taas jatkuu se jokavuotinen valitus hintalaatusuhteesta, se on niin naurettavaa.

    Kyllä tampereen näyttely ainakin on tampereen kerholaisille vissiin taas ilmainen... Siksi jätänkin varmaan hesan näyttelyn väliin ja käyn vaan tuossa tampereen. Ne on kuitenkin melkeen samat autot siellä.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Voi olla että jää jatkossa jäsenmaksu maksamatta.
     
  4. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Hotellipaketissa oli hyvät jäsenedut. Tuli jäsenmaksu takaisin.
     
  5. G20

    G20 Gearhead

    No omalta kohdalta en voi valittaa ACS hinnoista kun en ole viime vuosina maksanut yhtään mitään vaikka näyttelyssä on käyty. :wink:

    Kyllähän noissa molemmissa tullut poikettua ACS ja Tampere maksaa mitä maksaa, näyttelyt on aina varma kevään merkki "ankean" talven jälkeen! 8)
     
  6. Karck

    Karck 3rd gear

    Täysin samaa mieltä. :)
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onko muuten Lahden näyttelyssä eri autot?
     
  8. Ajaja

    Ajaja 2nd gear

    Onko mitään jenkki letka ajeluita pääsiäisenä ku messut?
     
  9. ata

    ata Gearhead

    En löytänyt tuolta FHRA:n sivuilta kyllä mitään infoa siitä onko mitään jäsenalennuksia mihinkään FHRA:n omiin tapahtumiin, kuten American Car Show tai Drag race-kisat.

    Jos niitä ei ole, niin eihän siinä jää mitään hyötyä tavalliselle rivijäsenelle pysyä jäsenenä. Aiemmin jäsenkerhojen jäsenet saivat alennuslipun näyttelyyn, sitten malli muuttui siihen, että saikin alennuksen vain jäsenmaksusta FHRA:n henkilöjäsenenä, mutta sellaisena sai sitten alennus- tai vapaalipun näyttelyyn ja kisoihin.

    Jos tänä vuonna ei ole mitään alennus- tai vapaalippuja mihinkään FHRA:n omiin tapahtumiin, kuten ACS tai kisat, niin silloin ei jää mitään käytännön hyötyä pysyä jäsenenä, vaan silloin "säästöt" iskevät takaisinpäin ja FHRA menettää suuren osan jäsenmäärästä ja jäsenmaksuista. Jos en saa yhtään mitään hyötyä itselleni jäsenyydestä (ne alennukset joistain kaupoista eivät niin kiinnosta, saan lähes samat ne edut muiden kerhojen jäsenenä), niin silloin tämä tulee olemaan viimeinen FHRA:n jäsenenä.

    Toivottavasti tuohon tulee joku tiedote vielä ja mielellään ne liput näyttelyyn kuten aiempinakin vuosina. Jos jäsenen lipunhinta on samanarvoinen kuin kaikille ei-jäsenille, niin silloin jäsenmaksu on kokonaisuudessaan vain lisäkulu. Ihan pelkän aatteen takia ei viitsi pysyä jäsenenä, siihen riittää muutaman jäsenkerhon jäsenyys...

    Sitähän ei tiedä, pääseekö käymään koko näyttelyssä (eli onko Suomessa pääsiäisen aikaan ollenkaan), mutta näin periaatteessa.
     
  10. G20

    G20 Gearhead

  11. ata

    ata Gearhead

    Ei hyvänen aika...

    Miksi rivijäsen enää pysyisi jäsenenä FHRA:ssa tällaisten päätösten jälkeen? Nyt on jo huijattu olo, kun tämän vuoden jäsenmaksu on jo maksettu eikä siitä saa yhtään mitään etua. Tämä ei todellakaan ole se linja, jota olisi toivottu. Uudelle FHRA:n johtokunnalle nyt täydellinen epäluottamuslause jos tosiaan näin on.

    Olen itsekin ollut yhdistysten johtokunnissa mukana ja jäsenistöä ei pidä pettää! Se on huonoin päätös jota voi tehdä. Jäsenistö katoaa ja jäsenmaksut myös jäävät saamatta. Tämä tulee sitten todennäköisesti tosiaan olemaan viimeinen FHRA:n jäsenenä, jos kerran sinne ei tällaisia rivijäseniä kaivata eikä haluta. Ei lehteä, ei etuja yhdistyksen omissa tapahtumissa, ei jäsenyyttä jatkossa, näyttelyyn pääsee siis halvemmalla jos ei ole jäsen, kun lipun hinta on jäsenmaksun verran halvempi.

    Huijattu olo. :(
     
  12. salakazi

    salakazi 2nd gear

    Kaikille tiedoksi;
    Näyttelyyn pääsee ilmaiseksi kun maksaa jäsenmaksun ja tulee kevätkokoukseen joka on messukeskuksen yhteydessä näyttelysunnuntaina, virallinen kokouskutsu tulossa.
    Tulevasta kokouksesta vielä sen verran että jos ns. Fyyran salaisuudet kiinostaa niin siellä ne aukenee.
     
  13. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear


    No on erikoista,että 15.50 sihteerinne ilmoittaa,ETTEI tule mitään alennuksia tai vastaavaa ja nyt sitten onkin toinen meininki.
    Tarkottaako tuo edellinen,että pitää tulla myös sinne kevätkokoukseen?

    Ketä tässä voi oikeasti uskoa? Mitä sanoo Puheenjohtaja?
     
  14. MudMax

    MudMax Gearhead

    Onko miun laskukoneessa huonot patterit, vai menikö miulla jotain ohi?
    2hh 150 e, jäsenille 130 e, säästö 10 e/hlö.
    1hh 125 e, jäsenille 110 e, säästö 15 e/hlö.
    Tietysti jos yhdellä jäsenyydellä ottaa 3 huonetta, niin silloin tulee.......
    Ei paha hinta ilman jäsenyyttäkään, varsinkin jos aikoo 2 päivää viihtyä näyttelyssä 2:n hengen joukkueella.
     
  15. jknR

    jknR Gearhead

    Tulisko siihen päälle kahden päivän lippu?

    http://www.finland.holidayinn.com/vapaa ... -car-show/

    "Hintaan sisältyy:

    1 yön majoitus Holiday Inn Helsinki Messukeskus -hotellissa
    jaetussa 2 hengen standard-huoneessa
    runsas buffet-aamiainen
    saunan ja kuntosalin käyttö
    2 päivän lippu American Car Show -tapahtumaan"
     
  16. MudMax

    MudMax Gearhead

    ^Miun mielestä liput tulee taviksillekin, (tai itse asiassa jäsenhintojen kohdalla lippuja ei enää edes mainita).
     
  17. jknR

    jknR Gearhead

    Täälleen tuolla ylempänä oli kommentoitu.

    Edit. FHRA:N JA DRAG RACINGIN NYKYTILA JA TULEVAISUUS ketjusta kopioitua.

     
  18. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Niin? Do to math, bro.
     
  19. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Arveluihin vastaus :

    Totta se on Tampereen näyttelyyn pääsevät omat jäsenet edelleen ilmaiseksi, kuten myös Teivon Winter Swap Meetin ja October Swap Meetiin sekä Kauppaoppilaitoksen Pienoismallipäiville.

    t, Antti
     
  20. ata

    ata Gearhead

    Ja FHRA päättää aloittaa säästämisen omasta jäsenistöstä... :(

    Se aikaisempina vuosina ollut jäsenten kokoaikavapaalippu on ollut hyvä syy olla jäsenenä.

    Ja kun itse asuu Helsingissä, ei ole kauheasti kiinnostusta hotellipaketteihin ja niihin mahdollisesti sisältyviin pääsylippuihin.
     

Kerro tästä muillekin!