ACS 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 6.2.2017.

 1. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  40th Anniversary American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2017
  14.-16.4.2017 Helsingin messukeskuksessa

  https://www.fhra.fi/americancarshow/

  Tämän vuoden 40th Anniversary American Car Show on tiivistetty timantin lailla kolmipäiväseksi. Panostamme tänä vuonna laatuun ja nostalgiaan, muistelemme pitkää näyttelyhistoriaa ja autoilua jo sata vuotiaassa Suomessa.
   
  arskazone tykkää tästä.
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Ai saatana kun liput on kalliita ja pysäköintikin on maksullista!

  No niin se on nyt sitten käyty läpi, joten voidaan keskittyä olennaiseen, eli näyttelyyn. Minusta on erittäin hyvä että on otettu se yks päivä pois, maanantai on ollut ihan turha ja sen on huomannu kävijämäärissä. Tietty kuvaajana on yksi päivä vähemmän ottaa kuvia, mutta jos sit ois oppinut näinä vuosina jotain miten priorisoida kuvauksiaan.

  Niin ja tämähän on lisätty Googlen kalenteriin!
   
  jaketin ja Mikkis tykkäävät tästä.
 3. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Unohdit kalliit sapuskat sekä 7€ lonkeron muovituopista ...
  :poff:
   
  jaketin, Ana67 ja Elky70 tykkäävät tästä.
 4. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Totta. Nii ja parkkiksellahan ne parhaimmat autot on! Eiköhän jätetä menemättä sisälle ja istutaan retkituoleihin parkkikselle ja juodaan omia juomia?
   
  jaketin, rane58, Ana67 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Boikottibileet
  :rotfl:
   
  Ranee ja Elky70 tykkäävät tästä.
 6. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Ja liian vähän jenkkejä!

  Viime vuonna kun kilpa-autoja ei lasketa mukaan Pohjois-Amerikassa valmistettuja autoja oli nähtävillä yli 120 kpl. Joillekin ilmeisesti liian vähän....

  Maanantai ei ole ollut turha. Sehän on ollut perhepäivän teemalla. On siellä väkeä riittänyt ainakin iltapäivään asti. Itse olen toistakymmentä vuotta käynyt maanantaisin just sen rauhallisuuden takia. Ei ole ollut ryysistä eikä känniääliöitä.
   
  jaketin ja cdv70 tykkäävät tästä.
 7. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Se on totta ettei oo ryysistä ei känniääliöitä. Mutta kun tilojen vuokrat on mitä on ja siihen suhteutettuna kävijämäärät niin ihan kannattava toimenpide omasta mielestäni.
   
  jaketin ja Mikkis tykkäävät tästä.
 8. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Näytteilleasettajille kolme päivää on paljon mukavampi kuin neljä, kaks olis sopiva:)
   
 9. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Kolikolla on kaksi puolta. Järjestetäänkö näyttely katsojia vai näytteilleasettajia varten. Ole vuosikaudet käynyt maanantaina. Tänä vuonna voikin sitte olla pidempään mökilla kun ei tarvitse mennä maanantaina näyttelyyn. Harmi sinänsä. Ei ole montaa jäänyt väliin.
   
  poika perämetsästä tykkää tästä.
 10. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Tämän tyylisessä näyttelyssä tuo raja on häilyvä, suurin osa näytteilleasettajista on mukana kuitenkin täysin harrastepohjalta. Esim. kerhoille aika homma löytää päivystäjiä neljäks päiväks ku monella saattaa olla paineita pääsiäisenä tehdä jotain muutakin kuin kykkiä messuhallissa. Ja mukavahan se olis jos yksittäisten näyttelyautojen omistajatkin olis kertomassa autoistaan.
  Eri asia tietysti jos oot myymässä metrilakua
   
  SuviJ ja jaketin tykkäävät tästä.
 11. Elky70

  Elky70 Gearhead

 12. 42olds

  42olds 2nd gear

  Eikös tuolla ole ollut jonkinlainen autohuutokauppa parina vuotena?

  Toimiiko homma ilman hintavarausta 0 euron lähdöllä vai onko sielläkin joku "myyjä pidättää oikeuden perua korkeimman tarjouksen"-lauseke takana?
   
 13. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Parina edellisenä vuotena ollut juu huutokauppa, mutta ei näytä tänä vuonna olevan, ei ainakaan tuolla virallisilla sivuilla ole mainintaa asiasta.
   
 14. J.J.

  J.J. Gearhead

  Oli siellä just tuo lauseke takana. :D

  Kävin viimevuonna hetken ihmettemässä huutamista ja sattuikin juuri jäämään hintavaraus saavuttamatta huudettavan auton kohdalla.
  Eikä olisi edes mennyt mitenkään huonoon hintaan kyseinen kottero.
   
 15. MudMax

  MudMax Gearhead

 16. Elky70

  Elky70 Gearhead

 17. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Taitaa olla tiukka säästölinja päällä, kun ei ole enää näyttelylehteä saatu aikaiseksi edes sähköisessä muodossa, eikä facebookin puolellakaan pahemmin muita näy kuin tuningkikkareita. Yritysosastoistakaan ei ole vaivauduttu mitään listaa tekemään. FHRA:n meininki taitaa olla, että sama se miten näyttely kootaan ei se suurta yleisöä kiinnosta, jotka tulevat muutenkin (vaan kuinka kauan ?). Harrastajan kohdalla kyllä hiukan kiinnostaisi tarjonta, että kannattaako lähteä kauempaakin vai onko pelkkää metrilakua/rihkamaa tarjolla...

  American car shown kuuluisi olla se "suurin ja kaunein", mutta tasossa on jo jääty Tampereen ja Lahden jalkoihin. Pahoin pelkään ettei tämä juhlanäyttely ole sen kummempi kuin viimevuotinenkaan...
   
 18. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Itsellä on "30vuotisnäyttely",kun olen viimeksi käynyt.
  Kyllä tuo aika vaan juoksee.

  Nytkin olis mennyt ohi, mutta sattumoisin on haku lentokentältä,niin saa yhdistettyä
  kaksi asiaa:cool:
   
 19. jaketin

  jaketin Gearhead

  Tampereen näyttelyssä on usein yli puolet samoja autoja, kuin stadin näyttelyssä.
   
 20. kmp66

  kmp66 3rd gear

  Käyköhän tonne kulttuurisetelit!?
   

Kerro tästä muillekin!