Äijäkirppis lualamiäs Tampereella nekalassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Banaani, 22.1.2019.

  1. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Kävin kyseissessä paikassa ja oli mielenkiintoinen. Aattelin täälä kysellä että onko porukka tuola jo kokeillut myydä rojujaan/aarteitaan?
    Ite olen miettinyt että varaisiko tuolta pöydän, kun on tota kaikenlaista itelle tarpeetonta autoaiheista rekvisiittaa ja roinaa kertynyt nurkkiin jonkun verran eikä joka pikku rojusta ole tullut myyntilmoituksia tehtyä nettiin ym.. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia että miten tavara tuolla on vaihtanut omistajaa?:)
     
  2. imjuhala

    imjuhala 1st gear

    Väkee siellä ainakin käy kovasti.. ihan kiva käydä vaikkei mitään ostaiskaan.Tais olla aika kallis pöytävuokra? Moni tuollakin vaan näkyy ikävä kyllä pyytävän uuden hintaa vanhasta.. jos vaan hinnat laittaa kohilleen niin varmaan eroon pääsee kyllä...
     
  3. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Ok. Täytyy käydä kyseleen tällä vklla jos parin viikon päästä sais pöydän ja kokeilla että mitenkä se kauppa käy siä
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ihan hyvän olonen paikka ja mestarikin käynyt näköjään siellä.
     
  6. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Nonniin on myyntipöytä äijäkirpparilla ja kävin kattomassa "pöytääni" ja kyllä siä tuntuu roina menevän kaupaksi jos hinta kohdillaan, eli suosittelen:)
     
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Tuli ajeltua perjantaina vartavasten Lahest' Manseen ja Lualamiähee. Eipä tarvinnut lähteä tyhjin käsin ja kaveri osti enempi. Muutaman viikon päästä uudelleen katsomaan, miten tavara on vaihtunut :odwink:
     
  8. zuinula

    zuinula Gearhead

    Tänään piipahdin mestoilla eikä päässyt pois tyhjin käsin. Löyty 56 vuoden chevy pickuppiin mittaristo jota hiukan olen pälyillyt osaluovuttajaksi omaan. Halpa? Ehkä ei mutta kun niitä ei enää tehdä..
    Täytyypi käydä toistekkin:)
     
  9. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Hyvä paikka myös erikoisemmille osille, suosittelen.
     
  10. Bukero

    Bukero Gearhead

    huolestuttavan "väljää" oli viime perjantaina kun poikkesin keskipäivällä paikalla mutta silti sieltä yks romulaatikko piti autoon raahata.
     
  11. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tänään käyty ja todettu käymisen arvoiseksi, jopa 140 kilsan päästä. Jotain pientä tarttui mukaankin.
     

Kerro tästä muillekin!