Älkää rutisko!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja alteredmag, 9.12.2007.

  1. alteredmag

    alteredmag 1st gear

    Kyllä mä lähtisin kuitenkin liikkeelle "taideteoksesta". Siis suomen lakien mukaisesta ajoneuvosta, joka olis tehty vimosen päälle. Mutta kuitenkin jossainmäärin radikaalilla tavalla. Muutenhan sinne voi viedä näytille vaikka -08 korollan....

    Siis se kädentaito, panostus ja ajatus on saatava näytille. Ja mikä oikeasti on parempi kuvaamaan tilannetta, kuin lehmä?

    Lypsylehmä. Ja katsokaapa vaikka mitä ton overdrive tekstin alla lukee tossa bannerissa. LEHMÄ!
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    No puuhakilvissä oleva projekti ei ole sen kummoisempi kuin vaihdettu kori, josta todennäköisesti jäisi puuttumaan muutoskatsastus. Puuhakilvet ainakin olisivat lainmukaiset. Kannattaa ajatella asiaa joka kantilta, jos sitä aikoo ajatella.
     
  3. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Lainasin:

    Lisää porukkaa: lunastetaan isommalla porukalla tuo, kerhot haastamme teidät mukaan summalla xxxx , rahaa palaa jonkin verran tarvikkeisiin, auto pitää reilusti korottaa , kevyt lehmä -maalaus, utareitten valmistus jne...




    Tolla periaatteella ja jos se rakennettas niin että voi jatkossa viedä näytille myös, silloinhan sitä pitää käyttää ihan vuosikatsastuksessa?En ajatellu et kori säretään vaan modataan lehmävarusteet autoon,ja auto olis tunnistettavissa sen jälkeekin joiltain osin.Mutta sit jos on ajateltu jotain aivan muuta niin silloin kannattaa hakea joku raato missä ei leimaa olekaan.
     
  4. alteredmag

    alteredmag 1st gear

    Mahtasko Hersti lähtee messiin? Ei sillä, etteikö muitakin tekijöitä olis, mut sillä on ainakin oma LEHMÄ ojassa... :rotfl:

    Mun mielestä pitää lähtee siitä, että kyseessä on TÄYSIN meikäläisten lakien mukainen laite. Vaikka se pilkottas ja mulkattas kuinka, se EI saa näyttää lintalta, vaan sen täytyy olla näyttelykapine. Ainoo mahis tehdä vaikutus, uskoisin...
     
  5. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Juuri näin ja minä annan äänen sille et sen voi viedä vaikka milloim konttorille ja menee sit läpi. Kun joka kerta kun joku mielenilmaus on jossain ollu, niin joku on aina etsiny jotain negatiivista sanottavaa.Jos harrastajien juttuja ajetaan niin silloin pitää näyttää et mitä kaikkee osataan ja verot+vakuutukset vimosen päälle.Niin vaan että mitään sanomista ei tule, luvat ja kaikki hoidettava kuntoon.
     
  6. human62

    human62 1st gear

    Vaihtoehtoja löytyy: Tehdään ihan katulaillinen korotettu , lehmämaalaus, utare alle jne..
    Vaihtoehto kaksi: Tehdään ihan lehmän muotoon hitsattu "putkikehikko" joko autoon tai rungon päälle ja koko komeutta siirrellään trailerilla tai vastaavalla. Autohan ei tule kenenkään yksityishenkilön jatkuvaan käyttöön, vaan "mielenosoituksena harrasteajoneuvoveroista" eikä sen siirtely myöhemminkään ole ongelma, miksi olisi, useimmat näyttelyautotkin tuodaan näyttelyihin trailerilla vaikka ovatkin katsastettuja ajokuntoisia...

    molemmat vaihtoehdot käy, kumpi sitten tuntuu mielekkäämmältä/mediaan paremmin uppoavalta... :eek:

    Katsotaan nyt miten meidän TÄÄLLÄ NETISSÄ LUODUN PELTILEHMÄN taival jatkuu.
     
  7. Pikkulohko

    Pikkulohko 1st gear

    Sen vaan sanon että millään nuoleskelulla ei saavuteta mitään. Tarvitaan jotain konkreettisenpaa.

    8h työpäiväänkin tarvittiin yks sisällissota, ni vois luulla että johki harrasteautoiluunkaan ei ihan heti päättävien elimien sympatioita heru.
     
  8. ´71 formula

    ´71 formula Gearhead

    Ei 8-tunnin työpäivään sisällis-sotaa tarvittu, kahdeksan tunnin työpäivään suostuttiin jo itseasiassa syksyllä 1917, mutta sisällis-sota aloitettiin silti.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Muutenkin noi lintat korostuvat katukuvassa aivan liiaksi. Ne ovat vain jäänne suomalaisesta raggarismista ja antavat harrastuksestamme todella huonon kuvan. Itse en pidä linttoja harrastusvälineinä vaan lieveilmiönä.
     
  10. human62

    human62 1st gear

    No mutta onhan niitä esitelty kuvilla V8 lehdessäkin, ilmeisesti jonkinasteinen hyväksyntä kuitenkin.
     
  11. human62

    human62 1st gear

    Ai niin ja palkittu Pilvenmäellä ... 8)
     
  12. alteredmag

    alteredmag 1st gear

    Tappoiko joulu tämänkin ajatuksen? Kokakolapukki tuli ja vei sekä jessen syntymän, että suomalaisen harrastelukapinan? :eek:

    Missäs se ammu luuraa? Vai joko sekin unohdettiin?
     
  13. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Hiljasta näyttää olevan, tais jäädä haaveeks tai kolmen tehtäväks.Sponsorikin jo olis...
     
  14. meze

    meze 1st gear

    Purukat nysvää viel jossain mökeillä ja mummoloissa 8)
    Tai sitten on käynyt niin kuin minulle 4.päivää 40.asteen kuumeessa tän viikon....... :(
     
  15. signet

    signet Gearhead

    Tästä flunssanperkeleestä ja sen jälkitaudeista ei ole kun se hyvä puoli että on ollu aikaa tutkailla OD:ä enemmän kuin koskaan ennen,mihinkään muuhun ei ole oikein ollut virtaa ja sekös vituttaa,tekemätöntä hommaa olis vaikka kuinka paljon.
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  17. Karva

    Karva Gearhead

    Näin se mänee, ei voi ponniskella täälläkään ja kaikki kiva jää taas väliin.
    Karvaisella setällä on varpaat mustana, ei kannattaas urheilla.

    Mitä siihen lehmä-kuosiin tulee niin helpointa olis toteuttaa putkirungolla ja verkottaa päälle, siihen taas voi leipoa kusilaitua ja uretaania, Vai..??
     
  18. juppeli

    juppeli 1st gear

    Aihetta on näköjään käsitelty viimmeksi 5 vuotta sitten mutta onko tämä edistynyt mihinkään?
     
  19. sixtrey

    sixtrey 1st gear

    ........
     

Kerro tästä muillekin!