Ahtaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ip, 22.4.2010.

  1. ip

    ip 3rd gear

    Mistä olisi raadin mukaan paras otta toi ahtopaine mittarin lähtö. Ahtoputkesta joka menee läppärunkolle vai imusarjasta?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Imusatsissa se näyttää sen tilanteen joka on imusatsissa oli se sitten vaakkumia tai painetta. Läpän yläpuolelta toi vaakkumi yleensä puuttuu.
     
  3. Omassa ahdinkikkareessa sai läppien yläpuolelta isompia arvoja kuin imusarjasta , siis ylipaineesta , eli kaasari oli se pullonkaula tässätapauksessa... Myös silloin kun läpät oli täysin auki.

    Imusarjasta mitattu antaa mielestäni "oikea" ahtopaineen , eli sen mikä on seoksen ylipaine venttiiliä vasten ennen sen aukeamista. ja samalla näkee tosiaan sen alipaine puolen kruisaillessa.

    Ääni imusarjasta mittaukselle.
     

Kerro tästä muillekin!