Ahvenanmaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Elevator, 8.9.2009.

  1. Elevator

    Elevator 1st gear

    Oliskohan sitä mitää autoiluaiheista touhua luvassa. Tultiin parilla jenkillä lomalle ja kovasti tekis mieli päästä cruisaamaan. Tapahtuma kalenterissa ei ollut mitään mainintoja.

    Onkos foorumilla ketään Ahvenanmaalaista joka tietäis asiasta?
     
  2. Elevator

    Elevator 1st gear

    ja jatkuu...

    Tietääkö kukaan vaikkapa Ålandin harrastajakerhoista? Jossakin veekasissa oli juttua paikallisista mopar jannuista, tai sitten oon nähnyt unta.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  4. heka95

    heka95 1st gear

    No siellähän Suomen melkein viimeiset Drag Race kekkerit viikonloppuna ja mainosteltu pääasiassa ruotsin puolelle,joten kaluston pitäisi olla reilassa ootteko vielä lauantaina tontilla tuolta lisää:
    http://www.nitroz.se/motorny/aland2009.pdf
     
  5. Elevator

    Elevator 1st gear

    no rupeshan sitä toimintaa riittämään, sunnuntaina olis luovutettava mökki pois. Tässähän viel pääsee letka-ajoonkin, kenties :rotfl:
     
  6. heka95

    heka95 1st gear

    :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: pitäkää nastaa
     
  7. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Noihin kinkereihin osuttiin parisen vuotta sitten ihan sattumalta. Oltiin Eckerössä koiruusnäyttelyssä ja ihan sattumalta osuttiin paikalle. Hyvät kinkerit olivat. Kannattaa ehdottomasti käydä jos kohdalle sattuu.
     
  8. narttu-wankkuri

    narttu-wankkuri 1st gear

    molskis ja polskis!
    millos tulette? mää täällä paratiisisaarella yritän tänne pysyvästi elooni juurettaa.
    jos tuutte to, sillon voi piipahtaa cruisersseilla 18-20.
    racen lisäks on vkl näyttely eckeröhallissa, helmiä renkailla nimeltään, nähtävästi kaikenmoista kulkinetta, racen lipulla pääsee sinne ilmaseks. onkos teidän mökillä ranatasauna? muutoin mää saunotutan teidät mun luona, jos ei peljota :)? mää voin muutenki hengailla mukana tulkkina ja yleisenä narrina, jos tarvetta on. ja jumankekka, mua voi kuskinakin käyttää, ainaski jonkun hetken.
    terveisin nimimerkki ei elämää, buhahhahaa! :D
     
  9. Elevator

    Elevator 1st gear

    katoppas :D

    Tällähän me ollaan, risteillään pitkin saarta nähtävyyksiltä raunioille, shellille ja takaisin raunioille, ja illat saunotaan, eli sauna löytyy:) Me ollaan nimenomaan eckerössä, eli kyllä me vähintäänkin siel näyttelyssä käydään, ja osa poppoosta varmaan racessakin. Noita pelkokertoimia täytyy miettiä, lapset sua saattaa pelätäkkin, ku on liian vierasta naamaa, mutta se torstai esim kuulostaa hyvältä. Pitää viel tässä omalla poppoolla jutella suunnitelmista. Jotenkas, pukkaanpa vaikka yv.tä sulle narttu-wankkuri, viimeistään sillo huomenna, eikös se oo jo torstai.
     
  10. narttu-wankkuri

    narttu-wankkuri 1st gear

    huppista lallaa, jepujep, keskiviikossa mennään... ehehheh...
    jaa olitte perheen voimilla liikeessä, sitäpä en tajunnu, no eihän sillä kuskilla sitte mitää tee :).
    joo niillä on to aina klubi-ilta, mut ei siel montaa naamaa näy... kannattaapa tuo kuitenki vilkasta, lähen mukaan jos haluutte.
    palaas astialle.
    mä meen jokatapaukses raceen ainaski.
    joku häikkää impsassa, kulutus taivaallinen, joten jää turhat kilsat ny ajamatta.... ens viikol mantereelle buickustomilta polvillaan mekaanikon palveluita rukoilemaan.
    mut palataas.
     

Kerro tästä muillekin!