ajettava ruohonleikkuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 3.6.2005.

  1. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Juuri nuo kyseiset ongelmat tuli mulla. Kyllähän sillä lumiketjujen kans vähän lunta tuuppaa, mutta meillä on melkein 200m omaa tietä. Niinpä ostinki sitten Fergusonin. Kyllähän tosimiehellä pitää traktori olla 8)
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    :eek: enpä oo noiden rakenteeseen oikein perehtyny, mut onkos noi sit kaikki hihnavetosia? vois kuvitella että noissa missä on hydraulinen voimansiirto niin ois joku muu ratkasu.. lukkoahan tollaseen ei varmaan saa jos ei tee kemppilukkoa (ruohonleikkuussa ikävä) mut pitoa varmaan saa ketjuilla ja painoilla ?
     
  3. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ketjut ja painot mulla tuossa oli. Sain tuon laitteen porukoilta. Kyllä faija niiden pihan sillä auras, pienempään pihaan se toimii. Meillä niin paljon aurattavaa että tarttee traktorin.....
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    Kyllähän traktori ois tietty tarpeellinen kun on sentään 0,7 hehtaaria tonttiakin :rotfl: mut se ei taas kesällä paljoo ruohonleikkuussa auta :poff:
     
  5. vesamaan

    vesamaan 1st gear

    mulla on 0,5 ha tonttia ja pitihän sitä traktori hommata. Siihen vielä niittokone kiinni niin nurmikko saa kyytiä :)
     
  6. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ajatko nurmikon yhtä usein kuin minä? Meillä se ehtii kasvaa vissiin kainaloihin asti. 0,35ha tonttia, nurmikko on aika iso. Täytynee hommata siihen tarkotukseen vanha leikkuupuimuri
     
  7. vesamaan

    vesamaan 1st gear

    Vielä en oo ostanut niittokonetta, perässäjuostavan ruohonleikkurin ostin vuosi sitten, olis kyllä pitänyt ostaa ajettava kone. kerran kuussa tulee ajettua, joskus kun pääsee liian pitkäksi niin pitää aloittaa raivaussahalla 8)
     
  8. PerttiA

    PerttiA 1st gear

    Kyllä 0.5ha tontilla pitää jo traktori olla.
    En vain ole tuota Porschea kerjennyt laittamaan käyntikuntoon, kun meni kesä/syksy kaivinkoneen kunnostuksessa :wink:
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Stigoista kokemuksia: Omalla pihalla 5-6 vuotta pyörinyt, ei juuri mitään vikaa. Sitten taas nuornapoikana kesätyöntekijänä iisalmen kaupunkilla: runko-ohjattava stiga, meni yhden kesän ilman ongelmia (oli uusi), seuraavana kesänä, useampi sata tuntia mittarissa toimi aina päivän kaksi, sitten taas päivän kaksi huoltoliikkeessä. Tätä jatkui koko 5vko kesätyön.
     
  10. kylähullu

    kylähullu 3rd gear

    Meillä on tuo husgvarnan 12.5 heppanen linkkukone.
    Hyvin sillä on pärjännyt myös talvella. Takapainona on 6.2 dieselin startti ja ketjut on ite tehty, puskulevy on 90-100cm leveä.
    Ei toi loskalumessa nopein laite ole mutta, lähtee käyntiin kovilla pakkasilla ja ei tarvii veivata isolla rohjolla pienessä tilassa. Aurattava matka on noin 100m ja leveyttä on 2-5m.
     
  11. 63S88

    63S88 Gearhead

    Tää on hieno jo puolivalmisteenakin!!! Löytyykö jostain kuvia
    nyt valmiina? Parhaat traktori saundit ever heard!!!
     
  12. Buddy

    Buddy 1st gear

    Työkaveri kertoi, että hänen työtovereilla on aina tapana vähän kehua omiaan, ja liioitella juttuja. Sitten ku tuli juttua pölynimureista, niin kaveri kertoi, naama peruslukemilla, että hänellä on sellanen päältäajettava pölyimuri! Se on kuulemma vähän kapea, kun käytävät joutuu vetäsemään kahteen kertaan.
     
  13. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Koitetaas..
    [​IMG]
     
  14. 63S88

    63S88 Gearhead

    Tattis!! Hieno kun mikä!
     
  15. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Mun käsitys ajettavasta leikkurista :wink:
     
  16. john

    john 3rd gear

  17. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Haha! Toiset ei osaa olla virittelemättä.. :lol:
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Partner tuli sitten hommattua kun halvalla sai. :p 12,5 amerikan hevosta pellin alla (siis PELLIN, ei muovin). Hauska vehje, piti heti kokeilla vaikkei ruohokaan vielä niin pitkää ollut.... Tämä on muuten 1-pyttynen, ei V-Twin, harmi.
     
  19. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Vaihda sinne Harrikan moottori
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Nöf nöf :lol:
     

Kerro tästä muillekin!