Ajokauden lopettajaiset la 20.9.14 + muuta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 17.9.2014.

 1. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Ajokausi lähenee loppuaan, ja kohta useimmat meistä pistävät harrasteajoneuvonsa talviteloille. Vielä on kuitenkin hyviä ajokelejä jäljellä, ja lauantaina 20.9.14 klo 18 alkaen järjestetäänkin UCC cruisingin kesän 2014 päätöscruising. Ohjelmassa ei ole mitään mieltäräjäyttävää megaspektaakkelia, vaan mukavaa yhdessäoloa, vähän cruisailua ja lopuksi kerhoa tarjoaa cruisailijoille makkaraa ja (alkoholitonta) kurkunkostuketta kerhon uudella (vielä vähän vaiheessa olevalla) kerhotallilla Kangaskadulla. Ja vaikka menopelisi olisikin jo talvilevolla, niin tervetuloa mukaan olit sitten liikenteessä käyttöautollasi, polkupyörälläsi tai vaikkakin jalan.

  Muistutuksena myös se, että muistathan ilmoittautua su 21.9. mennessä Lahden Jenkkiautonäyttelyyn la 4.10.14 suuntautuvaan kerhon reissuun. Liput omakustanteisesti.

  Ja vielä yksi asia, kerhon jäsenten pikkujouluthan pidetään la 29.11.14. Samana päivänä on mahdollisuus kuvauttaa itsensä ja kaverinsa Pin Up- tyylisissä valokuvissa, kuvaajana toimii Jone Matilainen. Tarkempi kuvausaika ja -paikka selviää myöhemmin. Ja näiden jälkeen onkin hyvä suunnistaa Poleeniin Rock'n Roll- bileisiin.
   
 2. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Molemmat olivat oikeen onnistuneita tapahtumia, mukava nähdä että kerhollakin on hyvän tuntuinen noususuhdanne toiminnassaan.
  Kiitokset erityisesti järjestelyistä vastanneille, tarjontaakin oli vähintäänkin riittävästi.
  Ja ainakin tämänpäiväisestä vireystilasta päätellen eilen oli tosi hauskaa...

  Artsi
   
 3. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Se o hauskoo ku o kivvoo!
  Kerhotoiminta on tosiaan muutamana viime vuonna piristynyt kummasti, mikä on enemmän kuin hienoa!
  Kovasti yritetään touhuta jäsenille tapahtumia ympäri vuoden, että saataisiin jäsenistön rivit pidettyä kasassa myös muulloin kuin kesällä.
  Kiitos aina lämmittää järjestäjien mieltä, mutta suurin kiitos kuuluu kuitenkin jäsenille, jotka tulevat tapahtumiin paikalle ja tekevät tapahtumista niin hyviä kuin ne ovat.
   

Kerro tästä muillekin!