Akkuporan akkukennot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Mudracer, 23.11.2005.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tarttis hommata akkuporiin uudet kennot, mutta kun ne maksaa niin vitusti :oops: . Mistä niitä saa kohtuuhinnalla??
     
  2. skylark71

    skylark71 Gearhead

  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Halvin mitä on löytynyt on Partco:sta 2000mAh 2.9€ tsipale, mutta kun niitä tarttis ostaa 28 tsipaletta :oops: .
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Halvimmaksi on tähän mennessä tullut ostaa uusi kone latureineen akkuineen kaikkineen. Halpamerkinkin pelkkä akku maksaa enemmän kuin kaikki yhdessä. Merkkivehkeet ovat tietysti eri juttu.
     
  5. jyha

    jyha 1st gear

    ootko kattellu rc-tarvikeliikkeistä?
    tosi radio-ohjailijat kennottaa itte akkunsa!
    saattavat tosin olla tyyriitä!
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

    Nivalan Akku ja Varuste , Nivala
     
  7. timppa

    timppa Gearhead

    v.2003 Tuusulan Akkuhuollossa porakonen akkujen uudelleenkennotus maksoi n. 20-30€(sis alv) / akku. Kun uudet akut taas n.100€(alv 0)
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turusta löyty sellanen kun Elfa Elektriniikka Oy. Kennot makso karvan alle 2Egee kun osti vähän enemmän kerralla. Alkuperäiset vinkuintialalset oli 1300mAh ja nämä uudet on 2000mAh. Pistin samalla 2tsipaletta enemmän ja nyt riittää potkua 5x kauemmin kuin ennen. En suosittele uuden halpiskoneen ostamista jos akut tsippaa koska niissä juuri noi kelvottomat alkuperäisakut on sitä halpaa kelvotonta paskaa.
     
  9. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    Akkukennot

    Eihän ne ilmasia oo!Kunnon koneet jos on sulla käytössä niin kunnon akutkin niihin saa.Halpoja nekään ei ole.Halpaan koneeseen ei kannata akkuja ostaa eikä niitä varmaan saakaan.Pari kolme akku sarjaa kunnon kone kestää ajaa loppuun, mut sitten kone joutaa paska-aholle...
     

Kerro tästä muillekin!