Alcan Highway - Dream on wheels

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miksu.1g, 11.4.2013.

 1. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Kyllä noi käännöskukkaset ymmärtää halpis tv-käännöksissä mutta kyllä elokuvalevityksessä olis suotavaa hieman panostaa siihenkin. Olis kysyny vaikka siltä pääosan esittäjältä mitä ne tarkottaa suomeks :poff:
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Onhan se "Reggaerekkakin" vain vanha Bedford. :lol:
   
 3. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Toisaalta suomessa tarvii "rekkakortin" jos vetää vanilla jarrullista kärryä :rotfl:
   
 4. Dusturecarn

  Dusturecarn 1st gear

  Tuli eilen illalla tsiigattua Stadissa varttia vaille seiskan näytöksessä. Sali pikkasen vaja puolillaan. Leffahan oli ihan sitä mitä odottikin. Eli todella hyvä. Tuo ihmisten avuliaisuus tien päällä nosti muistoja omilta reissuilta rapakon takana. Siellä on itsekin törmännyt todella ystävälliseen ja avuliaaseen porukkaan. Tästä riittäisi hieman enemmänkin juttua... Yksi hieman yllättävä asia eilen oli. Yksikään ihminen ei ruvennut vetämään rotsia niskaan ennen kuin lopputekstit oli ohi. Ainoa miinus mun mielestä oli että se loppu vähän niin kuin kesken...
   
 5. impala67

  impala67 Gearhead

  lopun osalta ohjaaja on kertonut että halusi nimenomaan päättää tarinan niin että matka jatkuu, se ei pääty kun on kerran kunnolla alkanut tms. näin vapaasti tulkiten. ja gemssu on edelleen kanadassa
   
 6. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Minä tykkäsin lopusta, jätettiin sitä filosofista pohdiskelua ja katsojalle vähän outo olo. Jos olisi ollut valmiiksi pureskeltu loppu voisi elokuva unohtua nopeammin. Hieno elokuva!!! Ei ole varmaan helppoa editoida tällaista elokuvaksi kun ei kuvattaessa vielä tiedä mitä tulee saamaan.

  Kivat fiilikset jäi, kaverikuntaankin kun kuuluu melko Hesemäinen tapaus. Ja vuosi sitten tuli noudettua vanha Ivecokuormurin raato joka sekään reissu ei pelkkää juhlaa ja nautintoa ollut.

  Niin ja saivat Hämeenlinnan BioRexin sivuille päivitettyä näytökset myös viikonlopun ja ensi keskiviikon iltapäiville, mutta en tohtinut luottaa noiden toteutumiseen. Eilen oli n. 12 ihmistä joista suuri osa varttuneempaa käveä jotka kai vain käyvät leffoissa ja arpoivat tämän, ehkä puolet oli tietoisesti tullut juuri tätä katsomaan.
   
 7. pas2

  pas2 Gearhead

  Voisin kuvitella että kääntäjä on jo saanut kuulla kunniansa...
   
 8. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Luulen että ei edes rahasta ole pahasti kiinni tuo käännöksen tarkistus, jos vaikka OD:lle heittäisi viestin että joku kielitaitoinen harrastaja sen katsoisi läpi niin tuskin useista tonneista euroja puhuttaisiin.

  Muistaakseni joku OD:n nimimerkki kertoi tuollaista työtä joskus tehneensäkin.
   
 9. SamiL

  SamiL Gearhead

  Sama juttu Kuusaalla. Kukaan ei lähtenyt, ennenkuin lopputekstit olivat ohi. Samanlaista muistan viimeksi tapahtuneen vuosikymmeniä sitten, kun yleisö istui Kotkan Kino-Palatsissa paikoillaan, kunnes Marty Robbins oli laulanut "The Hanging Tree"-elokuvan (pääosassa Gary Cooper) tunnuskappaleen loppuun.
   
 10. SamiL

  SamiL Gearhead

  Joku kääntäjä oli kerran ainakin tarpeeksi fiksu kysyäkseen OD:llä joidenkin teknisten sanojen suomenkielisiä vastineita.
   
 11. Putte

  Putte 1st gear

  Ei rekkakortti vaan ajoneuvoyhdistelmäkortin.
   
 12. pepez

  pepez 3rd gear

  Tänään käytiin katsomassa vaimon kanssa. Hyvä leffa!
   
 13. palotila

  palotila 3rd gear

  Eilen iltana käytiin vaimon kanssa katsomassa Turussa, paikalla noin 15 muuta. Tarina vei mennessään myös vaimon vaikka hän ei näistä muuten paljoa perusta. Hyväntuulinen tarina, kiitos tekijöille.
   
 14. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Topikin aloittajana pelkäsin että jää näkemättä koko leffa.
  Nimittäin noita näytöksiä on aika harvakseltaan.

  Täs kun nyt kumminkin Tampereella viikonloppu ollaan, niin bongasin täältä finnkinon teatterin jossa päästiin käymään leffa katsomassa.

  Kerrankin elokuva jonka juonta ei etukäteen tiennyt/arvannut :lol:

  Lisää näitä kiitos.
   
 15. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Perjantaina tehtiin pieni roadtrip, 130km/suunta jolla noudettiin meikäläisen isä kyytiin. Bensakoneisella vanhalla avolavachevyllä mentiin pelipaikalle että päästiin hiukan tunnelmaan. Vaasan Gloriassa oli näytös ja oli aika hauska sattuma että kaikki kylän kovimmat mottipäät olivat näytöksessä läsnä yleisön puolella! Oikeastaan en edes ihmetellyt asiaa... :)
  Suuri ylläri (näin leffa-amatöörin mielestä) oli se kun olin esivalmistellut isääni (jonka edellinen leffakokemus ajoittuu about 45 vuoden tuolle puolelle) jotta tulee varttitunnin verren muiden leffojen mainoksia.. No, elokuva alkoi ilman yhtäkään mainosta! :)
  Toinen ylläri kun tekstitys pelkästään ruotsin kielellä. No, kielet hallussa. Isäkin tajusi mitä puhuivat amerikan kielellä ruottiksi tekstitettynä että homma ihan bueno.. Samaa voi tuosta lopusta sanoa että jäi kesken. Kun oli kuorkin grillipileistä selvitty, about 800km jäljellä, alkoi lopputekstit... Niin koska se jatko-osa tulee?? :)
   
 16. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Tätä samaa seikkaa pähkäiltiin myös Lohjalla näytöksen jälkeen ...
   
 17. Qjet

  Qjet 1st gear

  Jos tuo olisi ollutkin "tavallinen" road movie ,niin GMCn katoaminen taivaanrantaan olisi ollut ihan passeli loppu. Jokaisen mielikuvitus saisi temmeltää välillä: porsi muttereiksi heti seuraavan nyppylän takana vs. ensi vuonna Tampereen Hot Rod Shown palkintoharava...kaikkea siltä väliltä ja ylikin. Dokumenttaariselle road movielle toivoisi jatko-osaa näinkin huikealle alulle.Palautti uskoni kotimaiseen elokuvaan.
   
 18. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Vähän aihetta sivuten, Alaskan maisemissa mennään tässäkin. Alkaa kohta.

  Liv Tiistai 7.5. klo 21:00
  Erämaan armoille (2007)
  After graduating from Emory University, top student and athlete Christopher McCandless abandons his possessions, gives his entire $24,000 savings account to charity and hitchhikes to Alaska to live in the wilderness. Along the way, Christopher encounters a series of characters that shape his life.

  http://1.bp.blogspot.com/-gUmHEO_dndY/U ... us+142.jpg
   
 19. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Kävinpä katsomassa. jostakin syystä noihin tunnelmiin on helpompi samaistua kuin esim. elämään 1800-luvun kuninkaanhovissa...
   
 20. |Lake|

  |Lake| 3rd gear

  Eilen kävin katsomassa, oli yllättävänkin hyvä. Kuopiossa elokuvaa näytetään Kuvakukossa ainakin toukokuun ajan.
   

Kerro tästä muillekin!