alipaineet hukassa !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja cheeva, 5.9.2003.

  1. cheeva

    cheeva 1st gear

    Uusittu koko pumppu vajaa vuosi sitten, ja nyt hävisi alipaineet. Oon tarkastanu kaikki letkut, ja ne ovat ehjät. Onko mahdollista että kalvo menee näin nopeesti.
     
  2. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Mikään ei ole tietenkään mahdotonta. Kyllä se pumppu voi olla taas menny jos on sattunu tulla vastaan selainen yksilö joka on maannut jossakin varastossa 10.v ennen myyntiä.. kumilla kun on pirullinen taipumus kovettua kun se on sopivissa olosuhteissa. Kokele ottaa se iso letku irti mikä lähtee alipainepumpulta kun auto on käynissä. jos imua ei tullu yhtää nii sit asia on varma (eli pumppu rikki), mutta jos imua on, on sulla alipaine letkuissa paha vuoto jossakin muualla.
     

Kerro tästä muillekin!