Alipainepumppu Ford 6.9D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ford F350, 8.1.2003.

  1. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Saako suomesta sähköistä alipainepumppua.Autoni oma alipainepummpu tempuilee välillä tomii välillä ei. Ei saa kuulemma "US-parts" korjaus sarjaa ja uusipumppu aika suolasen hintainen. Ilmeisesti pumpun sisällä olevat ventiilit temppuilee. Prässätty kasaan niin en ole viellä viittinyt purkaa.
     
  2. jekku

    jekku 1st gear

    Laita vaikka Bosch:n remmivetoinen mäntä-kalvopumppu. Näitä on käytetty monessa euro dsl autoissa. Itselläni toimi hyvin 8vuotta 5.7 dx:ssä sovitettuna alkuperäiseen jalkaan.
    Hihnavetoisena em pumppu samassa koneessa heitti sisuskalunsa tielle johtuen liian kiivaasta välityssuhteesta.
    Eli varsin sopiva pumppu Foordiin remmivetoisen tilalle kunhan miettii sopivan välityksen, eikä ainakaan isompi kuin alkuperäinen. Jos veto laturista 9,5 mm:n hihnalla niin Bosh:n hihnapyörä on sopiva. Niitä on erikokoisia automallista riippun( Opel, Peugeut). Foordi ei ilmeisesti tarvi imu muuta kuin C6:ta varten.
     
  3. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Mitä,jos kuitenkin avaisit sen punpun,voit säästää paljon rahaa.Sivuleikkureilla sen saa hyhin auki reunoista kääntämällä.Kerro mitä löysit.Siihen varmaan löyty uusi kalvo jostain muusta merkistä.
     
  4. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Löytyi vika pumpusta.Kuten arvelin oli yksi ventiileistä rikki.Pumpussa on kolme ventiiliä.Yhtä pääsee rassaamaan ilman pumpun avaamista siirsin sen pumpun sisälle ja teen uuden ventiilin tähän ulompaan.Silti kiinostaisi tietää sähköisestä pumpusta. Saako niitä suomesta.Jenkeistä niitä saa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisikos kellään kuvaa tommosista jenkkidiisseleitten alipainepumpusta..

    Mulla on sierrassa ongelmana ollut ( kahessa yksilössä ) liian tehoton jarrutehostus ja tommosen jenkin tehostin vois ehkä olla vähän tehokkaampi..

    Mutta jos joku omistaa digikameran niin oisin hyvin kiitollinen jos viitsisi napata konehuoneesta kuvan ja pistää nettiin ja vielä kertoa mallin mistä se on jos vaikka sattuis olemaan noin suurinpiirtein samanlainen / sovitettavissa..

    T:Heikki.K
     

Kerro tästä muillekin!