aloittelija kysyy...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 27.2.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    minkä verran liikkuu suomessa 67-69 gt dartteja?entä mikä olisi asiallinen hinta hyväkuntoisesta kasi koneellisesta autosta eli siis mikä alkaa olla liikaa maksettu.kiitos etukäteen jos vinkkiä löytyy.
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Veekasista 1/99 löytyy ostajan opas ko. autoihin. Sis. historiikkia, hyvät/huonot puolet, lisävarustelistaa jne. Noi hinnat on aina näissä hommissa ollut julkinen salaisuus ja asia, josta ei puhuta. Ostaja maksoi mielestään sopivasti, kaverien mielestä liikaa ja myyjän mielestä liian vähän. sanotaan nyt vaikka, että Suomessa tekee tiukkaa saada orkkis ylientisöidystä isolohkosta 10000 €, Ruotsissa hinta tuplaantuu ja jenkeissä nelinkertaistuu.
     

Kerro tästä muillekin!