Alumiinikannen hitsauskorjaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Kylänvanhin, 29.5.2008.

  1. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Kyse olis kaverin museotraktori-Porschesta ja sen ilmajäähdytteisen moottorin alukannesta. On kuulema pieni halkeama tai valuvika yhdessä sylinterissä imu- ja pakoventtiilien välissä. Epäilin toimenpiteen järjellisyyttä, mutta ko. kannen vaihtoehtoisena kohtalona olisi maata järven pohjassa...sitä ennen osuminen vesilintuun...
    Löytyisiköhän Tampereen talousalueelta osaavaa hitsaria?
     
  2. Tiedusteleppa Luokkahitsaus O.Laine Tampere Myllypuro joentaustankatu jotain .. haluavat varmaan nähdä kannen ennen kuin sanovat mitään
     
  3. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Pistin kaverin soittamaan tuonne ja ovat kuulemma hitsanneet kuplavolkkarin kansia ja moottoripyörän kansia. Porschen kantta käydään näyttämässä, että kiitos vihjeestä!
     
  4. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Semmoista vihjettä pukkaa, että toi Myllypuron hitsari ei ottanut kantta hitsatakseen. Sensijaan se on eilen hitsattu Lavialla jossain maatalon navetassa :rotfl: Hitsaus onnistui kuulemma hyvin ja tehtiin siinä odottaessa 8)
     
  5. kairaaja

    kairaaja 1st gear

    No mulla ois esittää sellainen alukannen hitsari, kuin Alumiinihítsaus E.Mäkikagas Nivalassa. Sillä olen korjauttanut/ muutos hitsauttanut kansia jo vajaat 10v.

    Hinnat asiallisia, sekä onnistumisprosentti tähän saakka 100.

    Olen tarvinnut kys. herran palveluja menneiden vuosien mittaan useissa kilpureiden kansissa, joten voin omasta puolestani suositella hänen palvelujaan. :wink:
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Noita alukansien hitsareita taitaa nykyään olla joka kylässä,kun täällä kokkolassakin on kaks paikkaa missä tehdään tuota hyvällä menestyksellä,takuutyönä!
     
  7. virta

    virta Gearhead

    kuka tekee turun seudulla?
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mullakin on kylla AC/DC tig hitsausvermeet, siis Kemppi merkkinen luonnollisesti.
    Tommosia kansia ja muita kikkareita on hitsailtu 15v etta kait ne jotenikin jo luonaa :odroll:
    Jos siis Porissa tarvitaan apuja niin pistaa viestia vaan.
     

Kerro tästä muillekin!