Alustaa caminoon

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Chevy-74, 4.11.2005.

 1. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Joo, pitäs 74` caminoon ruveta miettimään alustapalikoita, mitäs tuohon olis valmiina saatavilla, ja mitä niistä kannattaa hyödyntää? Joitain palikoita onkin mielessä, mutta ajattelin jos jollain olis käytännön kokemusta tiettyjen alustapakettien toimivuudesta? Kierrejouset olis kaiketi tarkotus teettää jne. Eli jämäkkyyttä täytys saada ja tonttiin samalla. Jonkinlaiset säädettävät iskarit ainakin tulee ja kovat puslat ym. Mites dropatut olka-akselit, löytyykö?
   
 2. always bb

  always bb Gearhead

  eedelin alusta sarja ainakin on itsellä tulee sellainen
   
 3. always bb

  always bb Gearhead

  globalwestja sitten on ainakin toi toi hodkizz tai vastaava
   
 4. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Minkälainen paketti tulossa/mitä sisältää? Minkälaisissa hinnoissa pyörii?
   
 5. El kamina

  El kamina 3rd gear

  http://www.elcaminocentral.com Tuoltahan löytyy linkkejä! Valmistajista ja jne..

  http://www.hotchkis.net/cgi-bin/EDCstor ... 2&start=15

  Mites noi hotchkis:in 71-72?????? jouet luulis passaavan A-body:han toi 74:kin on !?? Vai ??

  PS. drodattuja olka-akseleita en tohon kyllä löytänyt!???? tuntuu olevan lähinnä tohon 5-polven vehkeisiin! :cry: Mutta, mutta.. kaippa niitä noihinkin on?? passaako noihin muista gm: tuosteista (kyllä) tai sitten vanhemmista? ja löytyykö niihin?? en tiedä!! :wink: :eek: 8) :rotfl:

  :pinup:
   
 6. herrakani

  herrakani 1st gear

  Mä laittaisin vaikka vanin jouset eteen pari kierrosta lyhyempinä, ja sitten kaasuiskarit. Sitten energy suspensionin puslasarja ja uudet pallonivelet ja takatukivarret ja C-sektio ovien alta kannattais boksata. Sit vielä uretaaninen koneenkiinnikesarja ja vaihdelaatikon tukikumisarja niin aletaan olla oikealla lainjalla. Mun muistaakseni takajousitustakin pystyy laskemaan poistamalla kierroksia yläpäästä. Toi 71-72 tms A-bodyn jouset taitaa olla samat, mun manuaaleissa jousimallit vaihtelee enemmän konekoon ja mallin mukaan kun vuosimallin. Mut El Caminossa on jäykemmät vai pitemmät jouset kun chevellessä, en tähän hätään muista. (ts. Chevellen jouset madaltaa el caminon, vois kokeilla varmaan isolohkochevellen jousia, mut ne oli jossain kataloogissa samat kun 1tn vanin)

  Miksi ihmeessä sä haluaisit dropatut olka-akselit?
   
 7. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Noita vanin jousia oon hieman ajatellutkin, ja yhdet Edelin iskaritkin olis tarjolla. Noi moottorin kiinnikkeet ja lootan tukikumisarjat kyllä löytyy, ja vähän muutakin :-? Lähinnä puuttuu tuntuma hyvästä alustasta tämän kokoisesssa autossa, että katotaan mitä noilla saadaan aikaseksi
   

Kerro tästä muillekin!