Alustava tapahtumakalenteri 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 3.11.2021.

 1. homer

  homer Double Gearhead

  Fuselage, Rami_Vaan, Vermilion ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Muutenkin näyttää paperilla hyvälle, melkein joka viikonloppu jotain tapahtumaa.

  Kunhan kunnon Natikat toteutuisi myös...
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Motoparkin kisat on tosiaan hieno homma :odcool:
   
  TimeMachine69 ja Rami_Vaan tykkäävät tästä.
 4. Mikkoli

  Mikkoli Gearhead

  Street race…mitäs nannaa,meinaako tosissaan oikeeta edullisempaa erillistä katukilpailua vai vaan kiihdytys”tapahtumaa”?
   
  TimeMachine69 tykkää tästä.
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eli jos nyt oikein ymmärsin.... Niin FHRA Street Race & No Prep Challenge ja Malmi Street Drags ovat tavallisille kadun tallaajille?
  Harmi että Motoparkissa ei ole moisia.
   
  three hundred ja TimeMachine69 tykkäävät tästä.
 6. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Suurella mielenkiinnolla odotetaan mitä tuo Street Race & No Prep Challenge oikeastaan on. 1/8 lienee matka. No, Kauhavalle asti me ei tulla kisailemaan ja onhan tämä varmaan suunnattu isoille pyssyille eikä pikkuvahvoille kuten me. Syy, että näitä ei ole Motoparkissa voisi olla vaikkapa varautuminen Panox Shootoutiin. Muutoinhan asia ei vaikuta järkeenkäyvältä.

  Saas nähdä mikä tulee olemaan osallistumismaksu. Fyyran syyskokouksessa 21.11.2021 varmaan selviää. Noin yleisesti esim. meidän tiimi ei pysty osallistumaan 400 egen tapahtumiin. Pakko etsiä ne joista selviää satasella. Olkoon sitten vaikka kiitorataa.

  Upea juttu, että julkaistiin jo nyt tämä alustava. Iso kiitos siitä!
   
 7. jknR

  jknR Gearhead

  TimeMachine69 tykkää tästä.
 8. GBS

  GBS 3rd gear

  Se ajetaanko kentillä 1/8 niin oishan se mukava tietää. Huhuja on mutta en mä ainakaan oo varmaa tietoo saanu.
   
  TimeMachine69 tykkää tästä.
 9. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Muistelinkin, että säännöissä oli meille haaste. Ja niinhän se oli. NOS-vehkeille vaadittavaa tulipeltiä ei löydy. Ja ei ole kyllä suunnitteillakaan.

  "Tulipellin täytyy muodostaa täydellisen suojan kuljettajan ja moottorin välille. Jos polttoaineena on metanoli tai auto käyttää ilokaasua on tuliseinän materiaalin oltava teräs tai titaani 0.6mm."

  Hmm.. meillähän on Motorplate koneen ja laatikon välissä. Taitaa olla vähän liian alhaalla joten ei täyttäne vaadetta.
   
  Muokattu: 6.11.2021
  jknR tykkää tästä.
 10. Mikkoli

  Mikkoli Gearhead

 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ainakin noi Street Mayhem hinnat oli älyttömät. 150€.... ei kukaan mene tonne tolla hinnalla testaa tai ajaa normi katuautoa.
   
 12. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Kyllä tuntui tunkua olevan viime kesänä hinnasta huolimatta.
  Ei ehkä normi corolla saa liimatusta radasta mitään hyötyä, mutta alkaahan tota rakennettua katukalustoa olemaan jotka siitä prepatusta radasta oikeasti saa rahalle vastinetta.
   
  Herje, Fuselage, Mika.V ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  En ny tähän hätään löytänyt sitä, mut tosiaan lentokentillä FHRA:n katutapahtumat 200m. Vesivehmaan jarrutusmatka on liian lyhyt Tukesin raameihin, Malmilla se riittäis mut radan vahvat pomput puolen välin jälkeen ja jo nähdyt muutamat urheilusuoritukset aikaansai päätöksen et siel vedetään myös vain 200m. Henk koht mielipiteenä 150€ ihan suht ok street mayhemiin ja testipäivään. Jos ei muuta, niin se pitää osallistujamäärän jollain lailla rajattuna niin voi päästä ajamaankin ja saamaan rahalle vastinetta. No repsit, hevonkukkuu. Mut mielenkiintoista nähdä ajaako siellä ketään. Pikkis ois täl hetkel kova sana, ja niin paljo muita edellä et siel ei ois kellään kivaa. Mut kun joku osaava oikeesti rakentaa tohon auton ni sit ei oo enää silläkään. Minimipainot on mielenkiintoset, miksei säännöt muutenkin. Käytännös pro modilla saaa vetää, mut parisataa kiloo kevyempänä. No, tosiaan mielenkiintosta nähdä suoritustaso ja onks siel ylipäänsä ketään.
   
 14. 1320

  1320 Gearhead

  No voi p.......:wc:

  Missähän ensi kesänä pääsis sit ajamaan koko matkaa, mitenköhän Hyvinkään Street Slide / Kiikalan Burnout Party? Vai pitääkö mennä sekuntikellon kanssa yleiselle tielle riivaamaan laitteita että saa tietää minkälaisia aikoja kulkee...
   
 15. GBS

  GBS 3rd gear

  Eikös nuo Kiikala ja Hyvinkää ole jollain tapaa frha.n valvonnan alla?
  Varttia kiskomaan Motoparkkiin, Kauhavalle tai vaikka Eestiin.
   
 16. Akit

  Akit 2nd gear

  Vielä kun tolla 150€ hinnalla pääsis tosiaankin ajamaan. Viimeksi pääsin ajamaan kaksi vetoa, muuten päivä kului lineupissa. :(
  Mutta todennäköisesti ens kesänä Kuhavalla kokeilemassa josko sujuis paremmin:)
   
  Muokattu: 7.11.2021
  Mika.V tykkää tästä.
 17. 1320

  1320 Gearhead

  No joo, jos ei noissakaan saa ajaa kokomatkaa niin sitten ei auta muu kuin Motoparkkiin tai Kauhavalle kokeilemaan. Periaatteessa liimaamaton baanakin olis riittänyt ihan hyvin, mut kasimaili on kyllä senverran syvältä ettei pahemmin herätä ajohaluja...
   
 18. B

  B Gearhead

  Hyvinkää ei tietääkseni ole
   
 19. GBS

  GBS 3rd gear

  Ok. Mitens teillä? Saadaanko neppaa täysmatka vai puolikas?
   
 20. Mikkoli

  Mikkoli Gearhead

  Onks sulla Jykä vahvaa arvailua mitä tää FHRA Street Race meinaa? Ite kyllä kuulun koulukuntaan joka ymmärtää sanan Race kilpailuna...toki täytys ehkä oppia ymmärtään että se voi tänä(suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon) päivänä Reissumies-hengessä tarkottaa ihan vaan leikkimielistä ajeluakin:poff:
   

Kerro tästä muillekin!