aluvanne

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 3.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämähän alkaa käydä kiinnostavaksi. Eli mikähän keissi tässä on ollut lepuutettavaksi?

    Aijaa, nimimerkki tolppamies vissiin luulee, että nimimerkki vieras on aina sama henkilö. Vieraita on kyllä täällä liikkeellä aika monta, senhän näkee käyttäjätilastostakin.

    Kannattaisi varmaan lukea vaan viestit, eikä ihmetellä muuta. Parempi onkin jättää koko käsittämätön keissi silleen ja jatkaa vanteen korjauksesta.

    Aiheeseen liittyen, onko kukaan korjannut tai korjauttunut menestyksellä peltivannetta? Niitäkin menee toisinaan solmuun, kun tiet on semmoisia perunapeltoja kuin on. Satkun alueella kun on koko pyörän imaiseva 10 senttiä syvä terävä reikä asvaltissa, eikä sitä syyspimeellä ajoissa näe, alkaa kummasti hemputtaa vannetta.
     
  2. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Jep, ehkä vetäisin vähän turhan hätäisen johtopäätöksen kun jälkimmäisessä pidemmässä ihan asiallisessa vastauksessa viitattiin myös siihen että kannattaa miettiä miksi kukin sanoo mitä sanoo, vilahti päähän ajatus että kyseessä olisi ollut sama kaveri jolla on jotain syytä arvella meikäläisen suoltavan ns. BS:ää...

    Keskittykäämme aluvanneasioihin :D

    Peltivanteen olen moukaroinut ite joskus suora(hko)ksi, eiköhän sitä uskalla vähän aluvannetta paremmin ihan kyläseppäpohjalta. Varmaan mukavinta olisi jos saisi vaikka irtonaisen pyörännavan kiinni ruuvipenkkiin ja voisi pyöritellä vannetta koputtelun välissä. Heittokellokin voisi olla kova sana? Vanhan MP:n vanteita olen joskus rihdannut ja niissä pyrittiin saamaan heitto johonkin millin-parin sisään.
     

Kerro tästä muillekin!