American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Eipä tässä nyt mitään ihmeelisempiä suunnitelmia tälle tulevalle pääsiäisellekään ole, olisihan sitä voinut lähteä tuolla vaikka poikkeamaan.. Mutta eipä kyllä kauheasti kiinnosta lähteä kiikuttamaan vähiä ropoja FHRA.n pohjattomaan kassaan, pärjäävät varmaan ilmankin niitä.. :D

  Kattellaan kuvista sitten, että minkänäköistä meininkiä oli 8)
   
 2. pas2

  pas2 Gearhead

  :eek:
  Ei. Mulla on taas oma näyttely.
   
 3. starcraft

  starcraft Gearhead

  Menisin minäkin jos asuisin Helsingissä. Kun en asu niin edellisistä vuosista oppineena jätän tänä vuonna väliin. Jännä kuinka extreme showssa viime syksynä oli saatu samaan tilaan huomattavasti parempi näyttely ja tosi mukavasti ohjelmaa. Eli syyskuussa taas lähdetään katsomaan kunnon showta. Taitaa tuo Elmian samanaikaisuus vaikeuttaa acs :n autovalikoimaa? Siellä kun on joka vuosi amerikan vieraita ja jopa osa suomalaisista vie autonsa Elmiaan. Nytkään acs:n ohjelmalehdessä ei ollut mitään niin erikoista että olisi ollut pakko päästä näkemään. Johtunee myös siitäkin että omat mieluisimmat mallit on 40- ja 50-luvun autoissa.
   
 4. jknR

  jknR Gearhead

  Tänäkin vuonna tulee tuo näyttely tarkasteltua lävitse. Yritän kierrellä kaikki hallit pariin otteeseen ettei vaan mitään jäisi näkemättä. Lipun hintakin on ihan sopiva kun tuli lunastettua tuo fhra:n jäsenyys tällekkin vuodelle ja oluen hinnastakaan en aio purnata, kun eihän sitä ole pakko juoda tuolla.
   
 5. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Ei voi, liian kallista. Tähän kun lisää vielä pysäköintimaksun :mad:
   
 6. nalle71

  nalle71 Gearhead

  70€ kolmen hengen kokoaikaliput lisäksi ekoihin kisoihin(Motopark) ilmaiseksi muihin -50% ei tosiaan oo kallista
   
 7. Street Freak

  Street Freak 1st gear

  vähemmän tilitystä ja enemmän kuvia,kiitos.
   
 8. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Pakko tilittää, kun ei vielä ole ehtinyt kuvaamaan.

  Pääsylippu on sikakallis ... ai niin, mutta sehän tulikin Fyyran jäsenmaksuetuna ja vieläpä kokoaikalippuna.
  Matka maksaa ihan sairaasti ... viislitrasella pikkulohkolla, jolla sinne ajattelin ajella, tuo edestakainen sadan kilometrin matka n. kympin kulutuksella maksaa max 20 €. Linja-autolla tuo maksaisi täältä 12 €/suunta ja lisäksi pitäisi vielä päästä täällä päässä kotoa lähimmälle pysäkille (8 km) sekä Stadin päässä Kampista Pasilaan .. ja niin, tietysti sama takaisinkin päin.
  Mutta, mutta ... parkkimaksu ... siis 7 € ? = n. 4 litraa bensaa => kuinka suuri merkitys koko vuoden harrastukseen kulutetussa budjetissa ?

  Ymmärrän toki, että kustannukset kasvavat jos tullaan pidemmän matkan päästä.
  Elämä kuitenkin on valintoja täynnä, eikä mulle tulisi mieleenkään valittaa esim. Big Wheelsin järjestämisestä Pieksämäellä tai kitistä kuinka kalliiksi täältä tulee ajaa Oulun näyttelyyn.
  Ilkeästi sanottuna sama pätee siihen perheen viemiseen tuonne ja siellä syömiseen, karkin ostoon yms tykötarpeisiin. Sekin on valintakysymys, eikä välttämättä järjestäjän ongelma, vaan vanhempien itsensä ratkaistava asia.

  Rakentavana kommenttina ehdottaisin, että se V8:n mukana tuleva virallinen näyttelylehti pyrittäisiin saamaan mahdollisimman hyvin todellisuutta vastaavaksi niin näytteilleasettajien kuin kalustonkin osalta.
  Toisaaltahan on kuitenkin tylsää, jos kaikki on jo ennalta nähty. Jokunen yllätys on kuitenkin hyvinkin palkitsevaa paikalle vaivautuneille.

  Summa summarum, huomenna olisi tarkoitus tuonne suunnistaa ja niitä kuviakin on sitten tulossa tännekin jossain vaiheessa näytille.
   
 9. Köyhälle on kaikki kallista. Kannattaa liittyä fyyraan, niin saa ton kokoaikarannekkeen ilmatteeks. Jäsenmaksu koko vuodelle 30€, johon sisältyy paljon etuja ja äärettömän hyvä lehti takaluukusta. Ainoo mistä valitan viime vuoden perusteella on toi harrasteparkki. Ei siis hinta, vaan tyhmät henkilöt, jotka päästi sinne eiharrasteajoneuvoja. Muistatteko vielä aikaa, jolloin harrasteparkkikin oli katselemisen arvoinen.
   
 10. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Tuo harrasteparkin ongelma lienee iänikuinen niin ACS:ssä kuin muissakin tapahtumissa, joissa tuollainen on.
  Kuka se henkilö on, joka harrasteauton määrittelee ?
  Messarin osalta olen tullut ihan omakohtaisesti havainneeksi, ettei -70 avo 442 ole harrasteajoneuvo, mutta -91 Firebird kyllä on.
   
 11. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Hemmetin kivaltahan tuo näyttely näyttää.
  Paljon jäi pikaisen vierailun takia näkemättä,no onhan näitä päiviä jäljellä 8)
  R.I.P RAAKA aikanaan minulle ehdotti etten vielä torstaina kuvailis kokonaisia autoja että jäisi jännitystä muillekkin.
  Nyt sitten hänen muistoaan kunnioittaen yritin näin tehdä.

  http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+2013/Torstai/
   
 12. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Bee-One Power Gearin, Street Machines kalusto valuu tonteille:


  [​IMG]
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  E4 kutsuu. Mie lähden NYT!
   
 14. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Hyvin toimii teaserina nuo Mopoilijan kuvat ... thanks.

  Itse ajatellen jos en haluaisi "pilata jännitystä" näkemällä etukäteen tuolla näytillä olevaa kalustoa, niin pysyisin visusti kaukana tämmöisiltä sivustoilta ja varsinkin näistä linkeistä. :D
   
 15. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Paikalla näyttelyn rakennushommissa olleena pitää kyllä tunnustaa, että tämän vuoden näyttelyssä on oikein asiallista kalustoa saatu paikalle. Eikä äkkiseltään montaa kylpytynnyriäkään tullut vastaan.

  Kaverin kans sitä jo etukäteen naurettiin, että oli sitten minkälainen näyttely hyvänsä, on aina jonkun mielestä jotain autoja liikaa tai liian vähän tai väärää vuosimallia tai vähintään ovien lukumäärä tai väri on perseellään tai <ihan mikä tahansa syy tähän>... ;)
   
 16. MudMax

  MudMax Gearhead

  Hei, väärä suunta, se menee Elmiaan :p Kokeile E75:ttä :)
  Nyt on E85:sta tankissa, ja mie suuntaan seiskalta vt-6:lle....
   
 17. ari2004

  ari2004 Gearhead

  Turhaa ilkeilyä tuo köyhyyteen viittaaminen. Varmaan useimmat asiasta kiinnostuneet pystynevät maksamaan tuon lipun hinnan, mutta kuinka moni haluaa? -Minä en. Vermon swapin sisäänpääsymaksukin on noussut viime syksystä 150% Eikö näiden tapahtumien järjestäjien ahneudella ole mitään rajaa? Kävijämäärät tullevat putoamaan, jonka seurauksena nyhdetään entistäkin korkeammat lippuhinnat yhä pienemmältä maksavien asiakkaiden joukolta...?
  Tämä johtanee siihen että 5-10 vuoden kuluessa lipun hinta on 100€ tai enemmän?
   
 18. Hai

  Hai Double Gearhead

  Niin ja vielä rakennuspäivänäkin!
  Kuljetusauton ulosajo maksaa 9€!
   
 19. Crash_

  Crash_ 3rd gear

  Joo itekki ihmettelin et kui rakentajilta peritään toi maksu? Vedin traikun hallii, tyhjättii ja läksin pois nii alkovat perii maksua. Vittuuksissani sanoin et tasan senttiäkään en maksa et mä voin jäädäkki tähän parkkii ja sammutin auton. Tuumas sit et mee ny tän kerran...
   
 20. jariha

  jariha Gearhead

  ontää saakeli outoo näyttely ei oo alkanu ja jo valitetaan? no saman sanon ku viime vuonna ei sinne pakko oo mennä jos pahamieli tulee? ja jos hyvän näyttelyn haluaa järkkäillä ni ni järkätkää ite? tuskinpa moneltakaan onnistuu? itte en ookäyny kai 5vuoteen ku siel o liian vähän valkoisia autoja ja ihmispaljous ahistaa :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!