American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

  1. jknR

    jknR Gearhead

    Mikäs toi oranssi laite peltivanteilla ja matalaprofiili renkailla tuolla taustalla on? Joku ulkomaan elävien palkintohaavi??? :rotfl:
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Mistään muusta en purnaa, mutta tuo kyllä joka vuosi nätisti sanoen ketuttaa yhtä paljon; joka riivatun rakentaja ja osastoille tavaraa roudaava on Messukeskuksen lypsylehmä parkkimaksun osalta. Tuolle FHRA ei voi mitään, mutta miten ihmeessä Tampereella sikäläinen messuhalli pysyy pystyssä, vaikkei laskuta parkkeerauksesta latin latia. Ei näyttely-yleisöltä eikä varsinkaan sitä rakentavilta/purkavilta eikä siellä töissä olevilta. PRKLE, tää oikeesti sapettaa joka vuosi enemmän ja enemmän.
    Tää on Messukeskukselle :wc: :wc: :wc:

    Ei varmaan mitään auta, mutta sainhan taas sanottua :rotfl:

    Muutoin; hieno näyttely tulossa, lähtekää ihmiset katsomaan !
     
  3. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Enpähän ole käynyt enää valovuosiin Fyyran järjestämissä tapahtumissa,paitsi pitkin hampain Powerparkissa(hienot puitteet) johon toivoisin jotain toista noitten ZZ-top kloonien tilalle järjestelyihin.
     
  4. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    laittakaahan oma topikki kuville ja asialliselle jutustelulle,voivat nämä mielensäpahoittajat jatkaa sitten itkemistään täällä.
     
  5. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Done.
     
  6. mikaooo

    mikaooo 1st gear

    Amerikassa valmistettu 2-paikkainen avo.Jlg 460aj. :lol:
     
  7. jknR

    jknR Gearhead

    ^ No jo tuon takia kannattaa raahautua paikalle! ;)
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ja monen muunkin asian, mielestäni yks korkeetasoisimmista näyttelyistä kautta aikain.
     
  9. homer

    homer Double Gearhead

    Kyllähän tuo kai pitäisi tästä juna-asemalle lähteä käppäilemään.
     
  10. rb

    rb Double Gearhead

    Joo;....... Kovin tuntemuksia herättävää näytti olevan jo ennenkun koko näyttelyä oli edes avattu.

    Kaikkia ei voi miellyttää ja noista parkkeeramisista ja kaljan hinnasta reklamaatiot kuuluu varmaan jollekkin muulle kun näyttelyn järjestäjälle..

    Itse jos lähden paikanpäälle taidan hypätä paikallisjunaan koska edellisillä messuilla, joku matkailu tai jotain, parkkipaikalta ulospääsy kesti sitten todella kauan.

    Mutta kuten sanottu;.... Se ei ole fyyran vika.
     
  11. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Hyvin sanottu. Ja yksi sitkeä harha näyttää olen että fyyran ukot kylpisivät seteleissä koska lipun hinta. Tosiasiassa Messukeskuksen vuokrat maksavat, mainonta ja markkinointi maksaa ym.
     
  12. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Vaikuttaa todella hyvältä tämän vuoden show... huomenna täytyy tulla paikalle. Saiskohan kutvosen oikein harrasteparkkiin :odroll:
     
  13. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Johan on negatiivinen tunnelma ACS:än ympärillä jo ennakkoon. :odroll:

    Huomenna ois tarkotus lähteä kaverin tai parin kanssa käymään. Ekan kerran varmaan viiteen vuoteen. Ei tuo 25€ nyt niin ahdista, kun sitä noin niinkun kokemuksena ajattelee.
     
  14. harri60

    harri60 Gearhead

    Huomenna tullaan paikalle. Miksi joku jaksaa valittaa 25€. lipusta? Jos tapaa ystäviä ympäri Suomea ja näkee siinä samalla kauniita nais..... autoja, niin mitä sitte. Kustantaahan toi reissu ainakin 300€. oheis kuluineen.
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Nyt on kyllä näin peruspessimistinäkin ja kaikesta narisevana kehuttava tämän vuoden näyttelyä. Pääosassa olivat autot eivätkä kylpytynnyrit ja sängyt ja markkinahumu oli hallin sivuilla (joku päättävissä elimissä oli vissiin lukenut viime vuoden narinoita?). Kalusto oli monipuolista ja sitä oli paljon ja kuin pisteenä iin päällä oli sen bratwurstipisteen currywursti (no sen jälkeen kyllä piti juoda suht hinnakas olut).
    Miinuksena mielestäni kopteriosaston sijainti ja pyörien vähyys (en minä niistä mitään ymmärrä mutta mielenkiintoista niitä on ihmetellä ja lapin kulta baarissa oluena. Ja se laitilalainen nahkavaatekauppa puuttui kun tänä vuonna olisin saattunut jo usean vuoden kokeilujen jälkeen sen uuden rotsin ostaakin.
    Kaikenkaikkiaan yksi tämän vuosituhannen parhaista pääsiäisnäyttelyistä.
     
  16. R/T 222

    R/T 222 1st gear

    aamulla nokka kohti acs .ta ja tunnelma korkealla täst se kesän ajot alkaa 8) :pinup:
     
  17. sbc350

    sbc350 Gearhead

  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tänä vuonna näyttely oli parempi kuin vuosiin. Ekan kerran moneen vuoteen viihdyin paikalla jopa 5 tuntia. Edellisvuosina reilun tunnin patsastelun jälkeen on tullut koti-ikävä. Kiitokset siitä järjestäjille.
     
  19. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

  20. Mitä arvoisar Overdriven veljet ja sisaret piti Harjunpään Hemi cudan uudesta ilmeestä????
     

Kerro tästä muillekin!