American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. jknR

  jknR Gearhead

  Mikäs toi oranssi laite peltivanteilla ja matalaprofiili renkailla tuolla taustalla on? Joku ulkomaan elävien palkintohaavi??? :rotfl:
   
 2. VSOP

  VSOP Gearhead

  Mistään muusta en purnaa, mutta tuo kyllä joka vuosi nätisti sanoen ketuttaa yhtä paljon; joka riivatun rakentaja ja osastoille tavaraa roudaava on Messukeskuksen lypsylehmä parkkimaksun osalta. Tuolle FHRA ei voi mitään, mutta miten ihmeessä Tampereella sikäläinen messuhalli pysyy pystyssä, vaikkei laskuta parkkeerauksesta latin latia. Ei näyttely-yleisöltä eikä varsinkaan sitä rakentavilta/purkavilta eikä siellä töissä olevilta. PRKLE, tää oikeesti sapettaa joka vuosi enemmän ja enemmän.
  Tää on Messukeskukselle :wc: :wc: :wc:

  Ei varmaan mitään auta, mutta sainhan taas sanottua :rotfl:

  Muutoin; hieno näyttely tulossa, lähtekää ihmiset katsomaan !
   
 3. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Enpähän ole käynyt enää valovuosiin Fyyran järjestämissä tapahtumissa,paitsi pitkin hampain Powerparkissa(hienot puitteet) johon toivoisin jotain toista noitten ZZ-top kloonien tilalle järjestelyihin.
   
 4. Street Freak

  Street Freak 1st gear

  laittakaahan oma topikki kuville ja asialliselle jutustelulle,voivat nämä mielensäpahoittajat jatkaa sitten itkemistään täällä.
   
 5. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Done.
   
 6. mikaooo

  mikaooo 1st gear

  Amerikassa valmistettu 2-paikkainen avo.Jlg 460aj. :lol:
   
 7. jknR

  jknR Gearhead

  ^ No jo tuon takia kannattaa raahautua paikalle! ;)
   
 8. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ja monen muunkin asian, mielestäni yks korkeetasoisimmista näyttelyistä kautta aikain.
   
 9. homer

  homer Gearhead

  Kyllähän tuo kai pitäisi tästä juna-asemalle lähteä käppäilemään.
   
 10. rb

  rb Double Gearhead

  Joo;....... Kovin tuntemuksia herättävää näytti olevan jo ennenkun koko näyttelyä oli edes avattu.

  Kaikkia ei voi miellyttää ja noista parkkeeramisista ja kaljan hinnasta reklamaatiot kuuluu varmaan jollekkin muulle kun näyttelyn järjestäjälle..

  Itse jos lähden paikanpäälle taidan hypätä paikallisjunaan koska edellisillä messuilla, joku matkailu tai jotain, parkkipaikalta ulospääsy kesti sitten todella kauan.

  Mutta kuten sanottu;.... Se ei ole fyyran vika.
   
 11. Kurko

  Kurko Double Gearhead

  Hyvin sanottu. Ja yksi sitkeä harha näyttää olen että fyyran ukot kylpisivät seteleissä koska lipun hinta. Tosiasiassa Messukeskuksen vuokrat maksavat, mainonta ja markkinointi maksaa ym.
   
 12. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  Vaikuttaa todella hyvältä tämän vuoden show... huomenna täytyy tulla paikalle. Saiskohan kutvosen oikein harrasteparkkiin :odroll:
   
 13. -nikke-

  -nikke- Gearhead

  Johan on negatiivinen tunnelma ACS:än ympärillä jo ennakkoon. :odroll:

  Huomenna ois tarkotus lähteä kaverin tai parin kanssa käymään. Ekan kerran varmaan viiteen vuoteen. Ei tuo 25€ nyt niin ahdista, kun sitä noin niinkun kokemuksena ajattelee.
   
 14. harri60

  harri60 Gearhead

  Huomenna tullaan paikalle. Miksi joku jaksaa valittaa 25€. lipusta? Jos tapaa ystäviä ympäri Suomea ja näkee siinä samalla kauniita nais..... autoja, niin mitä sitte. Kustantaahan toi reissu ainakin 300€. oheis kuluineen.
   
 15. homer

  homer Gearhead

  Nyt on kyllä näin peruspessimistinäkin ja kaikesta narisevana kehuttava tämän vuoden näyttelyä. Pääosassa olivat autot eivätkä kylpytynnyrit ja sängyt ja markkinahumu oli hallin sivuilla (joku päättävissä elimissä oli vissiin lukenut viime vuoden narinoita?). Kalusto oli monipuolista ja sitä oli paljon ja kuin pisteenä iin päällä oli sen bratwurstipisteen currywursti (no sen jälkeen kyllä piti juoda suht hinnakas olut).
  Miinuksena mielestäni kopteriosaston sijainti ja pyörien vähyys (en minä niistä mitään ymmärrä mutta mielenkiintoista niitä on ihmetellä ja lapin kulta baarissa oluena. Ja se laitilalainen nahkavaatekauppa puuttui kun tänä vuonna olisin saattunut jo usean vuoden kokeilujen jälkeen sen uuden rotsin ostaakin.
  Kaikenkaikkiaan yksi tämän vuosituhannen parhaista pääsiäisnäyttelyistä.
   
 16. R/T 222

  R/T 222 1st gear

  aamulla nokka kohti acs .ta ja tunnelma korkealla täst se kesän ajot alkaa 8) :pinup:
   
 17. sbc350

  sbc350 Gearhead

 18. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tänä vuonna näyttely oli parempi kuin vuosiin. Ekan kerran moneen vuoteen viihdyin paikalla jopa 5 tuntia. Edellisvuosina reilun tunnin patsastelun jälkeen on tullut koti-ikävä. Kiitokset siitä järjestäjille.
   
 19. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

 20. Mitä arvoisar Overdriven veljet ja sisaret piti Harjunpään Hemi cudan uudesta ilmeestä????
   

Kerro tästä muillekin!