American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. Fuell

  Fuell Gearhead

  Onkos toi se sama, ainakin kilven perusteella joka oli musta aikasemmin punasella hemi-raidalla, taitaa eka muisto olla Leppäsuon Essolta joskus ysäri alkupuolella..kyllä se mustanakin oli vaan aika hieno!
   
 2. Autohan on ollut Timpalla vuodesta -83
   
 3. Weijari

  Weijari Gearhead

  Hienoja autoja ja paljon porukkaa.

  + Bändinurkkaus baareineen oli asiaa ja volyymitkin olivat skideille sopivan maltilliset.

  + Ekana päivänä myös autokerhojen ja muidenkin standien porukat jaksoivat olla aktiivisia eikä täytelleet kankkus-sudokuja.

  - Kaikilla myyntiständeillä ne samat mustat T-paidat ja hupparit. Nahkatakissa pitää näköjään lukea HD ennenkuin se on miesten kokoa.

  +/- muutama junttijengi ihan seipäässä tien tukkona tuijottamassa messutyttöjä kuin mykät P----a.

  Eli normisettiä siis. Alkoi tuossa 13.30 olemaan sen verran porukkaa lauteilla, että 2-vuotiaan kanssa oli syytä siirtyä väljemmille vesille.
   
 4. boogieman

  boogieman Gearhead

  Mistäs sinne Harrasteparkkiin ajetaan?
   
 5. ari vw

  ari vw Gearhead

  Pitkästä aikaa kävin katselemassa,hieno hemi sargeri-68 piti taltioida haave auto osastolle digi-muodossa.
   
 6. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

 7. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Noniin, tulihan tuolla käytyä muksujen ja akan kera. Sain päähänpistona liittää itseni Fyyraankin siinä lippukassojen kohdalla kun pikaisen päässälaskun perusteella sain itselleni selvitettyä että säästän femman kun otan tuosta jäsenyyden itselleni.
  Jopa kuttaperkka-puolella oli volyymit siedettävällä tasolla, että sinnekin uskalsi pikaisen invaasion tehdä.

  Hyvät oli näytelmät, kiitokset vaan puuhamiehille.
   
 8. Robot Riot

  Robot Riot Gearhead

  Joo, liittyminen kannatti, pääsi suoraan sisään jonon ohi :D
  Hyvä näyttely.
   
 9. homer

  homer Gearhead

  Oikeastaan ensimmäistä kertaa tuli kierrettyä tuo lumikolaosastokin ihan perusteellisemmin läpi ja olihan sielläkin muutama mieleen jäänyt laite. Teijo avolava, tyylikäs 124 korinen farmari mersu ja se saksalainen Audi nyt ainakin.
   
 10. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Tyttö kävi tänään ja kyselin kuulumisia ,että miltä näytti, kehui ja sanoi ,että amerikkalaisia olisi ollut esillä enempi mitä tuuninki vehkeitä verrattuna viime vuoteen.Itse käyn vasta maanantaina ja odotan mielenkiinnolla mitä tulemaan pitää,sen takia pidän hullua jännityksessä enkä kattele kuvia.
   
 11. homer

  homer Gearhead

  Tuo on totta. Monena vuotena päähallin puolella on tuntunut että siellä on aika paljon tyhjää tilaa. Tänä vuonna tuota mielikuvaa ei jäänyt.
   
 12. sbc350

  sbc350 Gearhead

 13. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  en tiedä mikä näitä vali vali tyyppejä vaivaa , jos koko vuosibudjetti on kuralla ton 25egen takii niin kannattaa harkita kaiken auto-/tai minkä tahansa -harrastuksen lopettaminen , jos taas olis vähä ajatusta mukana ja vaik kävis yhdes kiihdytys kisas kesän aikana fhra:n jäsen kokoaikalippu näyttelyyn 0e ja 50% alet drag skaboihin , ei voi olla liian kallista , kun jää halvemmaks kun yks "kunnon" baari-kierros , huomenna mennään tsiigaa mestat illan virgin oil bändei myöten , köyhät kyykkyyn t.4 henk. perheen "yksinhuoltaja"(rahoittaja)
   
 14. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 15. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Vasta maanantaina menen, mutta "hauskaa" lueskella kommentointia. Jotenkin tämä on tyypillistä osan porukan harrastaja hommaa. Toiset porukasta tekee ja valmistelee asioita ja sitten on se pätevämpi väki joka tietää miten homma tulisi tehdä. Muttä tokkääpä vasara käteen ja sano että: "tee toi homma." Jää useimmalta tekemättä.
  Mä olen tyytyväinen kun jotkut on viitsineet käyttää aikaansa että mä voin käydä paikalla katsellen toisten luomuksia.
  Hyvä juttu!
   
 16. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Tulihan käytyä tyttären kanssa kahdestaan, ajeltiin Valkealasta ja oltiin ovella varttia vaille kakstoista. Pari tuntia ehdittiin hyvin kierrellä ja tuttujen kanssa rupatella ennenkuin alkoi tungosta ilmaantua, mutta ei kuitenkaan missään vaiheessa häiritsevasti määrin. Miten minullekin jäi sellainen maku että aika asiallinen näyttely oli tänä vuonna. Laadukasta kalustoa molemmissa halleissa ja kylpypaljutkin loistivat poissaolollaan. Polttoaineiden lisäksi 59 euroa yhteensä kahdelta, parkkimaksuineen ja reippaanhintaiset kahvilatuotteet päälle. Ei ollut minun mielestä paha sijoitus päivän antiin nähden, ihan tyytyväinen olin ja niin tuntui olevan 15v tytärkin 8)
   
 17. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Tänään tutustuin näyttelyyn tarkemmin. Sieltä löytyy niin hemi-muskelia kuin patinoitunutta 4d tolppaa kutvosella. Jokaiselle jotain!
  Lisäksi kävin pyörimässä myös Tuning -puolella ja pitää kyllä antaa tunnustusta, että aika samperin hienoa jälkeä sillä saralla nykyään rakennetaan. Lisäksi autojen konehuoneita tutkiessani alkoi tuntua siltä, että oikeasti suorituskykyiset autot taitavat löytyä nykyisin sieltä Tuning -hallin puolelta.
  Huomioitava asia myös se, että suurin osa tuning -puolen tekijöistä edustavat sitä nuoremman polven rakentajasukupolvea. Siltä osin vaikuttaisi olevan autonrakennustaidolla vahva jatkumo!
   
 18. Elky70

  Elky70 Gearhead

 19. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 20. NikkeNakkertton

  NikkeNakkertton 1st gear

Kerro tästä muillekin!