American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  No en valita, mukava olisi käydä mutta nyt ei vaan päässyt. Hyvä, että kuvamateriaalia on tarjolla.

  Mutta ihan pieni esimerkkilaskelma meidän perheen osalta, jos olisi lähdetty:
  kolme joutuisi maksamaan täyden hinnan (eikös se 12v ollut se raja) eli 75€ sisäänpääsy, onko se parkkimaksu sitten sen jo mainitun 9€ ja bensat 600km osalta sen 75€ (vaimon toyotalla ajettuna). No ei sitä jaksa nykyään enää päiväseltään edestakaisin ajella, joten hotelli olisi otettava, 150€ yö.
  Näyttelypäivän hinnaksi ilman ruokailua tulisi reippaat 300€, joten toisaalta ihan hyvä, että ei nyt tullut lähdettyä. :D


  Tuo näyttely on ongelmallisessa tilanteessa, ei se pelkästään FHRA:n vika ole. Mittasuhteet on kasvaneet isoiksi ja järjestämiseen tarvitaan isot tilat. Isoja näyttelytiloja ei taas ihan joka paikassa ole, joten sieltä otetaan mistä saadaan ja se paikan omistaja sitten hinnoittelee tilat oman mielensä mukaan ja jos siellä haluat järjestää jotain, niin sitten maksat sen maksun. Sitten on vaan laskettava, että paljonko väkeä voisi käydä ja sen mukaan laskettava lipun hinta.
   
 2. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  Hyvä näyttely. Sen verran nosti fiilikset pintaan, että oli pakko heittää kutvoseen kesärenkaat alle näyttelyn jälkeen :?) Ja samalla tuli nähtyä Pepekin livenä!
   
 3. fury poika

  fury poika 3rd gear

  No jos se ois oikeessti american car show, niin ei tarrttis noin isoi tiloi.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Oli oikein hyvä näyttely. Mielestäni parempi kuin muutamana aiempana vuotena. Rojukauppiaat omilla alueillaan ja näyttelyajoneuvot jaettu sopiviin ryhmiin. Yksin kun käy, niin lipun hinta ei näyttele kovin suurta osaa. Ja kun tulee paikalle autolla, säästää kuuden tuopin hinnan eli näyttelylle ei jää hintaa lainkaan!
  Tosin houkutustytöillä varustautuneet kauppiaat käärivät minulta pitkän pennin, eli kyllä se vaikuttaa, minkä näköiset myyjät ...
   
 5. Make.S

  Make.S Gearhead

  Hyvä show, mutta 6.80€ 0.4L löysästä muovituopista on liikaa...
   
 6. pontso

  pontso Gearhead

  joo näyttely oli ihan katottava sekä esittelijä pimut . mutta kotiin lähtiessä olikin jotkut saatanan kusipäät pussittanu meidän vanin niin että oli eteen ja taakse tilaa yhteensä 1m ja yritä siinä sitten liukaalla sohjo jääpassissa sitten päästä liikeelle joten kivat teille joo-92 ja ugl-544. saatiin lopulta ilman kolhuja liikeelle työntöavun voimalla :mad: :mad: :mad: :mad: :argue: :poff: :poff:
   
 7. morion

  morion 1st gear

  Suomen kovin autoforumi ja pelkkiä itkupotkuraivari valittajia.
  Missä kaikki forumin tosimiehet jotka ei kysele bensan tai kaljatuopin hintaa. Kukaan ei vielä ole puhunut näyttelyn autoista vaan jostain vitun parkkilipusta. Mielestäni näyttely oli parempi kuin aikoihin, tosin tuli käytyä torstaina ja perjantaina. Ilmeisesti pahin itkijäporukka käy siellä Launataina. Mieleen jäi ainakin hieno Cuda josta riittäisi paljon kyseltävää, Cyclone. Buick GS. ja paljon muuta mukavaa. KIITOKSET kaikille jotka olivat vaivautuneet tuomaan autonsa näytteille, sillä se on melkoinen jobija kustannus säätää kaikki kuljetukset ja puunaukset ym. Mukavaa huomata että tuning nuoriso on kovin aktiivista ja pirteää porukkaa. Kunnon Jenkkiaihioiden hinnat ovat nousseet jo nuorten ulottumattomiin ja on ilmeistä että projektit lähtevät Eurooppalaisista tai Jaappanilaisista lähtökohdista. Näyttää myös siltä että tuo tuning porukka on vähemmän itkevää sakkia ja ehkä siitä syntyy jonkinmoinen uusi kollektiivisempi harrastajaryhmä eikä jokaisen kaupungin oma nurkkakuntainen ryhmä joka keskenään pui kaljatuopin hintaa ja säästäessään vessapaperia käy messuhallissa kaksi kertaa paskalla ikäänkuin varoiksi.

  8)
   
 8. Harri Sassi

  Harri Sassi Gearhead

  Petyitkö ? :rotfl:
   
 9. jknR

  jknR Gearhead

  Olipas hyvä näyttely! Parempi kuin vuosiin. Euro/japsi puolella tuli hämmästeltyä sitä kakkoskoppasta VR6 kolopalloa. Viimeistelyn taso oli vähintäänkin kohtalainen. Jenkkipuolella oli paljon nähtävää ja auto sijoiteltu mukavasti. Ihan niin kuin valaistuskin olisi ollut vähän parempi kuin viime vuonna.
   
 10. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Morionille sen verran et kyllä noi tuning harrastajien autot jo projektina usein maksaa paaaljon enemmän ku meijän valmiitkin jenkkivermeet toki poikkeuksiakin on.Alkaa tekemään suht tuoreesta bemarista mersusta tai nissaneista wr golffista ym niin saat laittaa 20-50t e rahaa ja on vasta perus bliirumblaarum kun sillä rahalla saa jo aika hienon harraste jenkin.
   
 11. TB SC

  TB SC 3rd gear  Taisin sanoa jo...
   
 12. jknR

  jknR Gearhead

  Ai niin. Pitihän sitä valittaakkin. Siellä motorsport hallissa (tai mikä se nyt onkaan) oli niin paljon sitä keinosavua ilmassa koko ajan, ettei autoista meinannut saada mitään katseltavaksi kelpaavia kuvia. Tulipas valitettua.
   
 13. Puutera

  Puutera 2nd gear


  Joo, noin tuning-jutut osaavat olla yllättävän arvokkaita.

  Valitettavaa on, että nykyisin kaikki maksaa paljon. Jotkuthan bruukaa vitsailla, että vanha markka on nykyisin sama kuin euro.

  Päätin tällä kertaa pitää amerikankaarshoun ihan itseni ja Plymarin kanssa omassa tallissani. Upea juttu, jos tänä vuonna on loistava näyttely meneillään. :D
   
 14. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Jonkun kuvissa vilahti hiustenkuivaajalla varustettu yorkkeri...

  Nimimerkki C-bargen omistuksessa?
   
 15. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Olisko ne jossain 80-luvulla??
   
 16. Rusty

  Rusty Double Gearhead


  Erittäin hyvin sanottu. Järjestäkää joku näyttely jossa on amerikkalaisia autoja ilman krääsäkauppiaita, tuninkia ja teknomusiikkia. Sopiva pääsymaksu olisi 10 €.
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Eiku Jukka63:n yorkkeri. C-bargella on sit vähä vastaava plymouth.
   
 18. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 19. boogieman

  boogieman Gearhead

  Mul oli taas ihan saatanan mukavaa. Rokkii,kaljaa,autoja ja viehettäviä naisia. Meikäläinen on semmonen alkueliö et noi kaikki saa mut iloseks!
   
 20. kaierkki

  kaierkki Gearhead

Kerro tästä muillekin!