Amerikan Brunssi Hotelli Gustavelund Tuusula la 6.4.2024 klo 11:00-16:00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Pöllyttäjä-73, 3.4.2024.

 1. Pöllyttäjä-73

  Pöllyttäjä-73 3rd gear

  Elävää musiikkia klo 12.30 & 14.15 esittää Gary Hiland Trio with Special Guest Vilho Vainio. Tanssiesityksistä vastaa tanssiurheiluseura Cometsin rockabillyryhmä. Aulagallerian Pienoismallicruisingissa Jukka Hampusen peltilelukokoelman komeimmat jenkkiautot. Intossa esillä taiteilija Tuula Lumivirran Grease ja Happy Days teoksia! Mukana myös KEA Finland, Suomen virallinen Elviskerho. Thony Nymanin upea Dodge Dart GT 1965 saapuu hotellin pääovelle kansan ihmeteltäväksi.

  Brunssin hinta on 39,00 € / 4-12v 19,50 €. Bändiä ja autoja ym. voi tulla katsomaan myös ilman että tulee brunssille. Aulabaarista löytyy kahvia, virvokkeita, väkijuomia ja pientä purtavaa.

  [​IMG]
   
  Muokattu: 3.4.2024
  kerkko tykkää tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Voipi olla muillakin autoilla katto valkoisena kuin dartilla.
   
  Pöllyttäjä-73 tykkää tästä.
 3. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Meikällä taitaa olla naama (normaaliakin enemmän) valkoisena tuolloin, ku perjantaina on duunikaverin eläköitymisbileet töiden jälkeen. :rotfl: Harrastaja hänkin, omistaa '69 442:n, muumiokilvissä.
   
  leivonharri ja Pöllyttäjä-73 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!