Aspeni "rämisee"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja AteV8, 20.5.2014.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mikähän näissä Aspeneissa tekee kolinaa/räminää etupäässä. Mulla jo toinen Aspeni joka rämisee etupyörän paikkeilta kun ajaa kuoppaa tai töyssyyn.
    Kummassakaan tapauksessa katsastusmieskään ei löytänyt mistään väljää. :eek:
     
  2. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Mulla kolisi jarrupalat. Ne jotkut jousilevyt tai mitkä lie vissiin väsyneet vähän ja ei enää paina niin tiiviisti paloja kiinni siihe länkeen ja sitte kolisee..
     
  3. päde

    päde 1st gear

    Kannattaa tsekata kallistuksenvakain ja sen puslat kun auto on pyörillään, normi ajoasennossa.
     
  4. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  5. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Aja töyssyyn niin että painat kevyesti jarrua. Jos kolahdus muuttuu semmoseksi pehmeäksi on sulla todennäköisesti ne o renkaat kadonnut ja palat kolisee.
     
  6. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Ei näkynyt o-renkaita. Satulat vieläpä kulunut ja hakkautunut niin että pitänee hitsata lisää materiaalia niihin. Tilapäisenä virityksenä laitoin pätkät alipaineletkua sinne minne yleensä riittäis pelkkä kuparitahna. :eek:
     
  7. Pietsi

    Pietsi Gearhead

Kerro tästä muillekin!