Astro naksuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jiitee66, 9.5.2009.

  1. jiitee66

    jiitee66 Gearhead

    Onko kellään vinkkiä mistä lähtisin "vikaa"etsiin kun 4-veto Astro nakuttaa kun esim hiljaisessa vauhdissa käännettäessä kun veto ei ole päällä niin kuuluu nakutus.Sama onko menosuunta eteen tai taakse.Heti ku veto päällä nakutus loppuu.Ja vauhti suunnilleen reipas kävelyvauhti.Suunnilleen juoksuvauhdissa ei kuulu mitään.Eli esim kun kääntyy kotipihaan niin jostain kuuluu nakutus mikä on pirun vaikee sanoo tuleeko eestä vai takaa?Suoraan lipuessa ei kuulu mitään mut heti ku kääntää ni :argue: .
     
  2. DX

    DX Double Gearhead

    Saundi tulee ikäänkuin runkoa pitkin joten vaikea määritellä?

    Yhtäkkiä tulis helppona vaivana mieleen että peräölpästä kitka-aine loppu tai ei edes ole ja tasauspyörästön lukko naksuu & narskuu?
     

Kerro tästä muillekin!