astron etuvilkut vilkkuu molemmat...?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Turma, 4.11.2020.

  1. Turma

    Turma 1st gear

    elikäs 90vm astro kyseessä ja aivan sama kumpaan suuntaan viiksestä laittaa ni molemmat etuvilkut vilkkuu samaa aikaan.... takana toimii oikein(normisti).... kellään järkevää ratkaisua?
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos on vetokoukku, tai on joskus ollut, voi syyllinen piillä tässä johdotuksessa ;)
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    nimimerkillä peräkärryn johdotukset uusiksi just vetäneenä, vetokoukun rasian ja johdot uusineena ja trailer wiring kitin tilanneena sekä sitä odotellessa ameriikoista totean että ne vilkut saa vetoautossa toimimaan ehkä kun uusii joka ikisen johdon ja tekee niitten liitokset äärimmäisen huolellisesti.
     
  4. Turma

    Turma 1st gear

    peräpäätä hitsaillessa tuli vedettyy peräkärryn valojen johto sivareilla poikki... mitään havaintoo ei oo kuinka oli ne johdot.
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos kaivaisit sen katkokohdan esiin, ja katsot, ettei siellä ole karvoja yhdessä. Jos ei auta, niin ratkiputki tarkistelun kohteeksi sen jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!