astroon kasi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vesahintsala, 9.8.2005.

  1. vesahintsala

    vesahintsala 1st gear

    Moi

    Onko kukaan laitellut astroon 5.0 V8 konetta. Tiedän että 5,7 dieseleitä on kyllä tehty mutta bensa voisi olla jollain lailla helpompi projekti? Eikä dieselistä niin hyötyä enää olekaan.

    Mites nykyää menee nuo lupahommat. ennen kai oli jotain 20% suurempi ja tehokkaampi mutta nykysäännöt. Mulla on -90 starcraft, rupeisko joku laittaa kasin siihen kun vanha V6 on väsynyt ja öljylle jo janoinen...

    t. Vesa Oulun suunnalta
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    305 TBI menee sinne "heittämällä",moottorin kiinikkeitä joudut siirtämään oliko se nyt 11cm eteen päin,ne voi tehdä paksusta lattaraudasta.
    Siis sellaiset latat koneenkorvakkeiden ja etupalkin korvakkeiden väliin.

    Koneen johtosarjat ja letkut/putket käy ristiin,tietokone-boxi on sama molemmissa,vaihdat vain sinne 305:n chipsin tai koko boxin ja menoksi.

    Tämän jälkeen auto vastaa käytännössä tehdastekoista...tehdas vain ei kasia koskaan sinne asentanut...

    Leiman saa muutoskatsastuksella,teho ja tilavuus ei kumpikaan ylity.

    Tälläkin palstalla on monta kertaa käsitelty kyseistä asiaa ja luulisi tekijöitä löytyvän täältäkin useita.

    Ehdottomasti järkevämpää laittaa sinne kasi,kun ruveta ryssimään jotain nokilekaa...ei siitä kumminkaan tule kunnollista.
     
  3. torso

    torso 1st gear

Kerro tästä muillekin!