Atron käynnistysongelma (puoli lämpimänä)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kesämies!, 14.4.2009.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Mistähän vikaa kannattaisi aloittaa etsimään kun astrolla -90 on jokin ihmeen käynnistysongelma. Auto starttaa yleensä kuin palmun alta mutta joskus harvemmin tekee sen, että saa sahata vaikka hitto akun tyhjäksi eikä lähde. Mutta kun jätän auton tunniksi seisoon ja tulen starttaan niin lähtee kikottelematta. Yleensä auto ajettu tätä ennen lämpimäksi ja sammutettu 30-60min ajaksi. Tällöin siis ongelma saattaisi tulla. Ongelmat ovat alkaneet nyt märkien kelien aikaan.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Itse toimisin siten että tarkastaisin ekana kipinän silloin kun se ei lähde käyntiin. Eli yksi tulpanjohto kiinni irrallaan olevaan tulppaan ja kaveri starttaamaan.
     
  3. tycobb

    tycobb 1st gear

    Yks vaihtoehto on että bensapumppu alkaa olemaan kuolemankielissä,yleistä Astrossa ja itellä oirehti samalla tavalla.
     
  4. rasse

    rasse 1st gear

    Tulpat kannattaa ensiksi katsoa. Aika herkkä kasteleen tulpat ja jos on kunnolla kastuneet niin sitten ne pitää ajaa kunnolla kuumaksi että toimis seuraavassa starttauksessa kunnolla.
    Ja se kannattaa muistaa ettei kaasupedaaliin kosketa lainkaan kun käynnistetään.
    1. Virrat päälle ja annetaan olla muutaman sekunnin jotta pumppu kerää täyden paineen
    2. kun surina loppuu niin sitten kääntö avaimesta ilman mitään pedaalin polkemisia

    Kuten edellä mainittiin niin pa-pumppu on myös yksi vaihtoehto tai likainen suodin.. (tätä tarjotaan aina eka viaksi)
     
  5. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Sytytyksen ohjausmodiilin oireilulta kuulostaisi myös..
     
  6. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Kiitokset vastauksista. Olen päässyt sen verran asiassa eteenpäin, että kun auto ei lähde käyntiin niin hyppään autosta ulos ja käytän akunkengän irti niin saattaa lähteä ekalla käyntiin tämän jälkeen. Kuitenkin viimeistään toisella irrottamisella lähtee..aika erikoista.
     

Kerro tästä muillekin!