Auto isolla tankilla???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja simeoni, 14.2.2012.

 1. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Kyl se vaan voi olla, 1.70€/litra on todella paljon jos meinaa ajella huvikseen yhtään. Dusteri haukkaa vähintään 15 litraa, en oo mittaillu mut paljon menee. Lisäksi ois vene, kelkka ja käyttis joten bensaa palaa ihan riittävästi.
   
 2. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Ei siis ole tarkoitus ostaa 10k€ autoa että pääsee säästämään bensassa, vaan vaihtaa tuo käyttöritsa toiseen saman hintaluokan vehkeeseen. Noita -90 luvun passatteja oon katellu mut tarjonta on aika heikkoa.
   
 3. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Tätä minä en kyllä allekirjoita, ehkä jos ostaa uutena ja ajaa vain ensimmäiset 100tkm. Eiku siis allekirjoitin :D
   
 4. Ck

  Ck Gearhead

  No on se 2.5tds varmaan sen ekan 100tkm myös toimiva. Mutta kun ne kansipahvit :rotfl: On siinä kolmelitrasessa m57:ssakin vikoja mutta on se silti kahdesta pahasta pienempi.
  4.0L v8, ei ei ei nouu :poff:

  Nojoo, vähän offtopic.

  Jos halpaa kikotinta meinaa niin sitten varmaan joku piilofarkkupakettiautopassatti 8)
   
 5. daimleri

  daimleri 3rd gear

  ehkä OT, mut ...

  kolleegani osti käytetyn wanhan viton, ihan kaivuriyrittäjän työkaluna ollut yksilö (jostain sieltä imatran seuduilta), kaupanteon yhteydessä myyjä totesi et toi polttoainesäiliö (siis sellainen ns. muovinen irtopytty, ehkä 250 ltr (?)) jää sit autoon, sanoi ettei hän ala irroittelemaan sitä muttei perustellut asiaa sen kummemmin. no kolleega tietty tyytyväinen et tuli kylkiäisinä tarpeellinen "irtopytty"

  kotona sitten kun raahasi omia kamojaan ko. kikkareen tavaratilaan katsoi sitten tarkemmin sitä pyttyä, ihmetteli minne se yx letku siitä oikein lähtee ....... ? :eek:

  seurasi sitä ja löysi magneettiventtiilin, sähköpiuhoja pitkin takaisinpäin ja kas, hanskakotelosta löytyi katkaisija

  niin, sille venttiilille tuli toinenkin putki, auton omasta tankista :D

  jokainen varmaan ymmärtää miten tarina jatkuu ...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Noita 88-> passatteja on ollut "tankkiautoina" täälläpäin, paksin puolelta löytyy nappi josta saa tankin yläreunaan jäävän ilmataskun tyhjennettyä ja taas mahtuu useampi litra enemmän. Noin 100l per kerta tulee kannun kanssa. Kuulemma.
   
 7. mke77

  mke77 3rd gear

  se o 80L ku saa olla pakussa kyydissä...
  avolavassa 200L...
  ja nää o "hyväksyttyjä"säiliöitä...ei mitään "mä vähä ite tein"...
  ..urakoitsija "säiliöt" erikseen...
  ...ja täs tapaukses ku oli "rajantakaa halpaa" ni eihä sinne saa ottaa irtopurkkeihi mitään...
   
 8. renttu81

  renttu81 Gearhead

  -95 audi a4:ssa oli 70 litraa + 10l. paisuntavara. tankatesssa paino nappulaa täyttöputkessa ni meni sen 80 litraa. ja tämä oli nelikko. Kaduttaa edelleen että menin myymään..
   
 9. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Mutta, eihän sitä bensaa saa poistaa autosta kuin korjaamisen yhteydessä. Muuten menee rikoksen poluille? :odroll:

  Jos haluaa tankata kelkan, moottorisahan tms. itäbensalla laillisesti, niin ne pitää ottaa mukaan itäystävän puolelle poiketessa ja tankata ne siellä.. :poff:
   
 10. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Mutta, eihän sitä bensaa saa poistaa autosta kuin korjaamisen yhteydessä. Muuten menee rikoksen poluille? :odroll:

  Jos haluaa tankata kelkan, moottorisahan tms. itäbensalla laillisesti, niin ne pitää ottaa mukaan itäystävän puolelle poiketessa ja tankata ne siellä.. :poff:
   
 11. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  bensa

  onkohan moottorisahoja miten isolla tankilla olemassa?
   
 12. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Niin ja kaikki ei idänkävijät jotka innostuu isoista lisätankeista tai muista ylimääräsistä virityksistä niin niillähän ei parane lähteä tankkausreissulle, tulee vielä kalliiks :lol:
   
 13. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Eihän kukaan sellaista teekkään, ajetaan tankki tyhjäksi ja sit uudestaan... :soosoo: Dusteris olis 80 litran tankki mutta sillä en kyllä rajaa ylitä, ja suomen tullissa tulis ongelmia kun tankki on omavalmiste.
   
 14. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Kerran laitettiin passatin tankkiin aika tasan satalitraa, kesällä. Ei menny kauaa kun sitä helvetin bensaa tursuu jokapaikasta ulos kun ei ole mitään paisunta varaa :lol:

  Ja siinä se "ylitäyttö nappi" oli siinä tankinkorkin alla, täyttöputken sisäpinnassa, siitä kun vähän piteli siihentarkotukseen tehdyllä rautalangalla ni mahtu paljon pensaa.. :lol:

  Audi 100. siin joku 80litraa. ja eikös jossai pikku pösöissä ole kans isot tankit?70-80l?
   
 15. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  850 Volvoissa on 70 litraa, sopis budjettiin mut silti tankki sais olla vielä isompi. Eihän täs olis mitään ongelmaa jos pystyis tuomaan kannussa reilummin niin kuin ennen. Tankkiin 60 litraa ja kannuun 30, joskus joutu makselemaan veron tullissa mut silti tuli halvaks.
   
 16. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Vanha mielikuva et bensa s80:ssä ois 80l muki
   
 17. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

 18. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  No niin pitäis kuulemma olla... Siks niitä on kateltu, ei vaan mielestäni hinta ja laatu oikein kohtaa niissä.
   
 19. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  405 65litr ja 605 80litraa ainaki naapurilla jolla molemmat kikottimet löytyy, ja kuten joku sano niin menee suht vähällä. 605 ihan hyvän kokonen auto jo ja suorituskykyinen vaikkei paperilla siltä näytä. Halpojakin ovat. Tämän mainoksen makso Peugeot Suomi.
   
 20. pontso

  pontso Gearhead

  kaveri kertoi että kuorma autossa saatuoda 400l , sillä oli vanha cevy vani kutosella ja kuormaauto rekisterissä ja hyvin kuulemma saatuotua , orkis tyyliset tankit alustassa
   

Kerro tästä muillekin!