Auto itärannikolta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja wahoo, 11.2.2005.

  1. wahoo

    wahoo Gearhead

    Hei,
    Olisikohan kenelläkään vinkkejä, kuinka auton saisi tuotua Usan itärannikolta (Virginia) edullisesti/järkevästi? Millaisia hintoja esim. FedExillä on? Onko FedExistä kokemuksia? Onko suomalaisia rahtareita sielläpäin?
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    FedEx on semmoinen tavaranrahtaaja kuin DHL ja UPS, ei ne niin isoja malmikasoja lähetä kuin kokonaisia autoja. Itärannikolta tulisi edullisimmin kansirahtina Wallenius Linesin laivoilla. Yksi sen agenteista on www.transoceanauto.com ja se hakee sen auton Virginiasta.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Laita yksitysviestillä tarkempia tietoja mikä pitäis saada, onko ajokuntoinen yms. niin katotaan mikä on hinta. Rahtari löytyy kohtuuetäisyydeltä.
     

Kerro tästä muillekin!