Auto näyttelyyn(kö)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Retem, 23.11.2023.

  1. Retem

    Retem Gearhead

    Mikä on maan tapa nykyään?
    Jos oma auto esitetään ja hyväksytään näyttelyyn, (esim. Tampereen Hotrod tai Helsinki FHRA), saako minkäänlaista kulukorvausta tai onko pitkämatkalaisille majoitusta, vai meneekö kaikki talkoohommiksi?
     
    isalmela tykkää tästä.
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kysy näyttelyn järjestäjältä.
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Vantaalta kun vein auton tampereelle, sain kulukorvaukset matkoista ja ois saanu hotellinkin jos ois halunnu olla tampereella viikonlopun. En halunnut. Kun vein helsinkiin, en edes pyytänyt korvauksia koska matkaa oli noin 10km ja sain kokoaikaliput näyttelyyn parille hengelle.
     
  4. isalmela

    isalmela Gearhead

    Kilometrit ja majoitus yleensä maksetaan
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Mitä olen vuosien varrella kuullut niiltä joilla hiaanoja autoja on, mitä pohjoisemmaksi vie auton, sitä paremmat on korvaukset. Tamperettakin toki kiitellään, ja majoituksen lisäksi pääsee näyttelyjärjestäjien pileisiin, ettei tarvitse pitää ikävää
     

Kerro tästä muillekin!