Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  .. Eiku kenkälankit naamaan ja kiljumaan asylumia kauppatorille..
   
  linc. tykkää tästä.
 3. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Jatkuvien veronkorotusten seuraksena on verotulojen lasku sekä kasvava työttömyys... Kilpailukyvyllä voi pyyhkiä vaikka jotain soitinta :(
   
  Muokattu: 14.1.2021
  MadMike ja rallikuski tykkäävät tästä.
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ennen kuin ryhdytään Raamatun termein ihokkaita repimään niin pitää muistaa että asiasta päättävät vaaleilla valitut poliittiset päättäjät. Sitä saa siis mitä tilaa.
   
  Kruunusaari, MadMike, Pläkkäri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Minusta jotenkin on jo pidemmän aikaa tuntunut, että kun nuo tyttöset tuolla kiimoissaan näitä hommia suunnittelevat etiepäin havunoksa tanassa, niin siinä taitaa ns. rapatessa roiskua, eli unohtua täysin miten nämä hienot ideologiset päätökset rapauttaa yhteiskunnan toimintaa.
  En ole ikinä oottanu seuraavia vaaleja näin paljon.
   
  Jussi289, LehtinenA, Chilli-Siili ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Väpsy

  Väpsy Gearhead

  Samoilla linjoilla, saa nähdä "unohtuuko" kaikki tehdyt kiristykset taas vaaliuurnilla, vai olisko oikeasti jotain muutosta odotettavissa. Ainakin omalle kohdalle tuntuis että tiettyyn kiimaan asti ymmärtää mm. ympäristöasioilla ratsastamista ja kampanjointia, mutta oltasko jo saatu sen verran konkretiaa aatteille että aletaan tosissaan hakemaan toista suuntaa, tai ainakin lievempiä käyriä tavotteita kohti kiivetessä.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 7. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  Bensan veroperseilyä ja muita ilmastohurmoshihhulien aivopierujen käsittelyä löytyy viestiketjusta "Vihreätä vittuilua" :odbiggrin:
  Juuri tänään sattuu olemaan kyseisen viestiketjun juhlapäivä, eli 100 sivua tuli tänään täyteen kyseisestä aiheesta. Eli kyllä näinä aikoina meitä heteroita autonkäyttäjiä kyykytetään...
   
  Chilli-Siili tykkää tästä.
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ihan sama, bensa on vain nautintoainetta ja nautinoaineethan tuppaavaat olemaan korkealle verotettuja :odroll:
   
  Car nut tykkää tästä.
 9. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Perus politiikkaa, varoitellaan että bensalitran hinta saattaa nousta 0,40e ja saadaan kansa varpailleen.
  Peräseinäjoella asuva Pertti miettii 2,0 Avensiksen vaihtamista vähemmän kuluttavaan autoon tai töiden lopettamista kun rahat ei meinaa riittää edes työmatkabensoihin.

  Asiaa käsitellään Arkadianmäellä jokunen viikko, sitten tehdään päätös: veroa nostetaankin VAIN 0,20e/litra.
  Kansa hurraa kun päättäjät teki hyvän päätöksen, kiva kun ottivat tavalliset ihmiset taas huomioon.
  Peräseinäjoen Perttikin jatkaa ajelua vanhalla Avensiksellaan tuulipuvun takki pakkasessa lepattaen.

  Hiton hienoa lukea tällaisia uutisia kun oon rakentamassa taloa maalle, työmatka n. kymmenkertaistuu sitten kun talo on valmis ja päästään muuttamaan täältä betonikuutiosta pois. Saa nähdä kannattaako sitten enää töissä käydäkään...
   
  Chilli-Siili, jpalvima, leivonharri ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Suomalaiset on orjakansaa. Varmaan poliitikkoja naurattaa kun jokainen möläytys saa kansan vääntelehtimään tuskissaan. Herätkää hölmöt!
   
  Chilli-Siili, artsiracing, Zejk1 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. Zejk1

  Zejk1 3rd gear

  Jossain lausunnossa oli ,taas, mainittu että ollaan otettu mallia Ruotsista ja Norjasta.....tuloksena Suomesta kohta tehty uusi mutta köyhempi Romania
   
 12. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Paljonkohan noistakin veroista menee ilmastotoimiin, 0 euroa. Korkeintaan palkataan Yliopisto-Alisuorittajia koordinoimaan jotain tyhjänpäiväistä. Tietysti oikeanvärinen puoluekirja takataskusta.
   
  max ja Inlinee tykkäävät tästä.
 13. always bb

  always bb Gearhead

  Tämä polttoaineen verotus on suomessa se varmin tulonlähde,mutta mihin menee se 7,5 miljardin korona tukipaketti. Virossa saivat 3miljaardia ja samantie polttoainevero laski 30%. kävin sprinterillä siellä ja toki tiinu täyteen naftaa 0,97€ hintaan sitten varsin laskin yks tankki ja ero 50€. Ei ole ihme kun viron kansan varat jo paljon isommat kun meillä. Kysyn varsin mikä suomessa on laskenut, auton 300 ja 500 mk tarrat piti olla vaan väliaikaisia, olihan ne muuttuivat vaan paperiseksi. Sitten rahan kierto, osaako nämä 5 kansankyykyttäjää laskea jos suomessa on kierrossa tiettymäärä euroja ja joku porukka käy viikoittain 5miljoonaa euroa viemässä siitä potista niin meiltä itseltä se on pois. Suomalaiset ei saa viedä maasta pois yli 10k€. Pitäskö näille muillekin laittaa raja että suomesta tienatut rahat pitää jäädä suomeen eikä balttiaan ja lapsilisät pois muilta kun suomessa syntyneille. Olen itse kirjoittanut useille ministereille ja kukaan ei ole edes vastannut miten kansan koyhdyttäminen lopetetaan. Lääkkeet on mutta niiden käyttö...
   
  Kruunusaari, 1purehell, Zejk1 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Hyvähän se on ottaa Norjastakin mallia kun se on maaliman rikkain maa öljynsä ansiosta. Ne vissiin sitten unohti tyystin ettei me olla. Työnnetään vaan kaikki rahat maaliman pelastamiseen ja unohdetaan ketä varten tämäkin valtio on: ihmisiä, Suomalaisia ihmisiä varten.
   
  62chevy2, dart -66 ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 15. max

  max Double Gearhead

  Ei niistä rahoista mitään mene ilmasto toimiin.
  En hämmästyisi yhtään,jos ja kun akkalauma vaatii että kehitysavun määrä Afrikkaan pitää moninkertaistaa.
  Lempilasta Afrikkaa pitää paapoa,tulee se sitten vaikka suomalaisen autoilijan selkänahasta.
   
  Imusihti, Challenger Rtee, dart -66 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Etiopian apu loppuu kohtsillään. Huomasivat että menee hukkaan. Oliskohan tässä uuden kauniin alku? Kukahan muuten äänesti noitakin nykyisen hallituksen jäseniä alun alkaen että tämä kaikki on mahdollista? Ei ne sinne ole taivaasta tipahtaneet.
   
  Challenger Rtee tykkää tästä.
 17. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Milloinhan muuten huomataan noin yleisellä tasolla että Kinkit kuppaa Afrikkaa tyhjäksi luonnonvaroista, kuin kolonialistit konsanaan. Mitä kommunismia se tollainen on. Vai onko asia gekados, kuten Sven Hasselin mielikuvituskirjoissa
   
  MadMike, Seevu ja dart -66 tykkäävät tästä.
 18. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Ja sama on menossa Venäjällä. Milloinkohan Brysselissä huomataan, ettei Venäjä tarvitse Eurooppaa mihinkään kun Kiinan kasvava talous vetää ja kaikki voidaan sopia äijien kesken ilman että tarvitsisi kuunnella minuuttiakaan muodottomaksi turvonneiden täti-ihmisten parlamentaarista jeesustelua kaikenlaisista hirvittävän tärkeistä asioista?
   
  MadMike, Inlinee ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 19. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Neuvostojen maa on niin kauhian suur että kaikki käytännössä tarvittava tuotetaan ja kulutetaan rajojen sisällä. Tuontitavaroiden tarve on pal vähäisempi kuin monella muulla.
   
  MadMike tykkää tästä.
 20. pantera

  pantera Double Gearhead

  nokitan 10c
  eli bensalitra nousee jopa 50c

  saa mölistä
   

Kerro tästä muillekin!